Το πρόγραμμα της Σάκκαρη για τον Αύγουστο

Η Μαρία Σάκκαρη προετοιμάζεται πυρετωδώς για την επιστροφή της στην ενεργό δράση, που θα γίνει σε λιγότερο από έναν μήνα.

H αναμονή φτάνει στο τέλος της σιγά-σιγά για όλους τους λάτρεις του τένις, καθώς από τις 3 Αυγούστου, επιστρέφει σε κανονικούς ρυθμούς το άθλημα. Η Μαρία Σάκκαρη θα είναι από τις αθλήτριες που θα ριχτούν κατευθείαν στη μάχη, μιας και όπως έχει προγραμματίσει θα είναι παρούσα στο χωμάτινο τουρνουά του Παλέρμο (3 με 9 Αυγούστου) που θα ανοίξει την αυλαία στο Tour της WTA, στην μετά κορονοϊό εποχή.

Αυτές τις μέρες η 25χρονη πρωταθλήτρια προπονείται στο TATOI Club μαζί με τον Τομ Χιλ, ενώ σκοπεύει την επόμενη εβδομάδα να ταξιδέψει στο Μονακό, όπου είναι η βάση της, για να συνεχίσει την προετοιμασία της στο χώμα.

Η Μαρία θα αγωνιστεί την εβδομάδα 3-9 Αυγούστου στο τουρνουά του Παλέρμο, στην Ιταλία, πριν πετάξει για Τσεχία, όπου θα παίξει την εβδομάδα 10-16 Αυγούστου στη διοργάνωση της Πράγας.

Από εκεί και πέρα, σκέφτεται σοβαρά την παρουσία της στο US Tour και την συμμετοχή της στο Αμερικανικό Όπεν, το οποίο ξεκινάει στις 31 Αυγούστου.

Πηγή: Tennis24