Μολαϊκός: Ευχαριστήριο για την στήριξη στο νέο ξεκίνημα.

Ο υπεύθυνος οργάνωσης και επικοινωνίας του Μολαϊκού, Βασίλης Καλαμβόκης, ευχαριστεί μέσω δύο ανακοινώσεων όσους βρέθηκαν στη ανοικτή συγκέντρωση της ομάδας και στηρίζουν το νέο ξεκίνημα.

H πρώτη ανακοίνωση:

Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου την φίλη Ραμπεα Ιατρίδου και τον χρυσό παραολυμπιονίκη μας φίλο Γρηγόρη Πολυχρονίδη μαζί με την συζηγο του και συναθλητρια Κατερίνα Πατρωνη για την τιμή που μου έκαναν να παρευρίσκονται στο νέο ξεκίνημα του ΜΟΛΑΙΚΟΥ όπου γνωρίζω ότι θα είστε δίπλα μου σε ότι χρειαστώ .
Ευχαριστώ για όλα !!!
Βασιλης Καλαμβοκης

Είχα την τιμή να βρεθώ στην Μονεμβασιά ως επίτιμη καλεσμένη στην πρώτη ανοιχτή συνάντηση του Ομίλου Φιλάθλων Μολαϊκού με τους Παραολυμπιονίκες του αθλήματος Μπότσια Γρηγόρη Πολυχρονίδη και Κατερίνα Πατρώνη!
Μιλήσαμε για το πόσο σημαντική είναι η ενότητα στην εκκίνηση μιας αθλητικής προσπάθειας, πόση ενέργεια κρύβει το όραμα ενός ανθρώπου και πόσα ωφέλη μπορεί να έχει για μια τοπική κοινωνία η ανάπτυξη ενός αθλητικού συλλόγου με ακαδημίες και αγωνιστική ομάδα και πως ένα στάδιο μπορεί να καταφέρει ναι αλλάξει τη ζωή των παιδιών ενός τόπου αλλά και των ενηλίκων που θα έχουν την ευκαιρία να εντάξουν τον αθλητισμό στη ζωή τους!
Ο αθλητισμός για μια ακόμη φορά μας ενώνει και γίνεται αφορμή να γνωρίσουμε ανθρώπους που αγαπήσαμε και θαυμάσαμε για την ασταμάτητη προσπάθεια τους και την έμπνευση που έδωσαν στην ζωή μας με το παράδειγμα τους.
Ραμπεα Ιατρίδου

Η δεύτερη ανακοίνωση:

Ευχαριστώ πολύ για την παρουσία τους στην τόση σημαντική βραδιά για το νέο ξεκίνημα του ΜΟΛΑΙΚΟΥ την τοπική αυτοδιοίκηση του δήμου ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ όπως και την ΕΠΣ Λακωνίας.