Άρης Σκάλας: Οι πρώτες ανανεώσεις.

Οι πρώτες ανανεώσεις ανακοινώθηκαν από τον Άρη Σκάλας:

Η διοίκηση του Άρη Σκάλας ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο με τους ποδοσφαιριστές:
Άγη Σταυρόπουλο,
Παναγιώτη Σταμογιάννο,
Χρήστο Κοντάκο
και Σπύρο Λεημονίτη.

Ο Άγης Σταυρόπουλος είναι “γέννημα – θρέμμα” της ομάδας και εκ των αρχηγών της στις προηγούμενες αγωνιστικές περιόδους, συμβάλλοντας καθοριστικά στην επιτυχή πορεία των τριών αυτών χρόνων.

Ο Παναγιώτης Σταμογιάννος, με την πολυετή του πείρα στα γήπεδα και τις συμμετοχές έως και στην Α’ Εθνική κατηγορία (Σε Ολυμπιακό και Κέρκυρα μεταξύ άλλων) θα ηγηθεί και φέτος στα μετόπισθεν της ομάδας μας.

Ο Χρήστος Κοντάκος, προερχόμενος από το Γύθειο, μετά την εξαιρετική περυσινή του παρουσία τόσο στο γήπεδο όσο και στα αποδυτήρια, θα συνεχίσει να τιμά τα χρώματα του Άρη Σκάλας.

Ο Σπύρος Λεημονίτης, με σημαντική προϋπηρεσία στα γήπεδα της Γ´ Εθνικής κατηγορίας, αποτέλεσε σημείο αναφοράς στη μεσαία μας γραμμή την περασμένη αγωνιστική περίοδο με την αγωνιστική του ποιότητα.

Τους ευχόμαστε υγεία και σπουδαίες αγωνιστικές επιδόσεις ώστε μαζί με τους συμπαίκτες τους να οδηγήσουν τον Άρη Σκάλας σε μια επιτυχημένη πορεία στη Γ´ Εθνική κατηγορία.