Χαμός με την αναδιάρθρωση στην ΕΠΟ! Απειλές αποχώρησης και εξώδικα!

Αυτα που συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο είναι αδιανόητα και φυσικά για γέλια και για κλάματα!

Η SL2 ψήφισε με 10-5 να γίνει η αναδιάρθρωση αλλα δεν έφταναν οι ψήφοι καθώς ο νέος νόμος Αυγενάκη απαιτεί τα 3/4 δηλαδή το 12-3!

Ετσι λοιπόν δεν πέρασε η πρόταση για μια ενιαία Β΄ Εθνική των δύο ομίλων!

Την ίδια ώρα που οι 8 πρωταθλητές της Γ΄ Εθνικής μπροστά στις νέες εξελίξεις απειλούν με αποχώρηση από το πρωτάθλημα.

Την ίδια ώρα που τα εξώδικα πέφτουν βροχή από Χανιά, Απόλλωνα και Λεβαδειακό!

Η ΕΠΟ για αλλη μια φορά κατώτερη των περιστάσεων την ώρα που ήταν να πάρει απόφαση σήμερα το απόγευμα, η ΕΕ αποφάσισε αναβολή!!!

H Super League 2

Δεν πέρασε η πρόταση για ενοποίηση της Super League 2 και της Football League στο σημερινό Δ.Σ της εκτελεστικής επιτροπής των πρωταθλημάτων.

Συγκεκριμένα, η πρόταση για τη διεξαγωγή πρωταθλήματος σε δύο ομίλους των 16 ομάδων τέθηκε σε ψηφοφορία, με 10 ομάδες να ψηφίζουν υπέρ και πέντε κατά, με αποτέλεσμα να μη συγκεντρωθεί η απαιτούμενη πλειοψηφία (3/4).

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, παραμένει σε ισχύ η πρόταση για αναδιάρθρωση, με 18 ομάδες στη Super League, 16 ομάδες στη Super League 2 και 16 ομάδες στη Football League.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο κατά τη σημερινή του συνεδρίαση μέσω τηλεδιάσκεψης έλαβε τις εξής αποφάσεις:

1) Αποφάσισε ομόφωνα την αναδιάρθρωση των πρωταθλημάτων. Ετέθη πρόταση από ομάδες της Football League για ενιαία κατηγορία με την Super League 2 με δυο ομίλους των 16 ομάδων. Υπέρ της πρότασης ψήφισαν δέκα (10) ομάδες και πέντε (5) κατά. Η πρόταση δεν συγκέντρωσε την απαιτούμενη πλειοψηφία των 3/4 που θέτει ο νόμος 4684/20. Παραμένει σε ισχύ η προηγούμενη πρόταση περί τροποποίησης των προκηρύξεων με τις κατηγορίες διαχωρισμένες ως εξής: SL1 18 ομάδες, Super League 2 16 ομάδες και η Football League 16 ομάδες.

2) Αποφασίστηκε ως ημερομηνία δήλωσης συμμετοχής η 20ή Αυγούστου και έναρξη της αγωνιστικής περιόδου 2020-2021 η 4η Οκτωβρίου».

 

Δεν θα κατέβουν οι “8”

Οι «8» είναι στα όριά τους και εμφανίζονται φέρονται αποφασισμένοι σε περίπτωση που δεν προχωρήσει εντέλει το πλάνο αναδιάρθρωσης με τους δύο ομίλους στην SL2 να μην κατέβουν να αγωνιστούν!

Επιπλέον με δεδομένο πως δεν πέρασε το μοντέλο αυτό παρότι προτάθηκε καθώς δεν συγκεντρώθηκαν οι απαιτούμενοι ψήφοι, οι «8» της Γ’ Εθνικής ειναι έξαλλοι με τις ομάδες που ψήφισαν κατά.

 

Στα δικαστήρια πάει ο Απόλλων

Αίτημα στην ΕΠΟ κατέθεσε ο Απόλλων Σμύρνης προκειμένου να μην οριστεί το διπλό μπαρά και της Ξάνθης, τονίζοντας ότι έχουν παρέλθει οι ημερομηνίες και οι συνθήκες δεν επιτρέπουν τη διεξαγωγή του.

Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης, όπως και η Ξάνθη, δεν επιθυμούν να γίνει το διπλό μπαράζ για το ποια ομάδα θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν στο πρωτάθλημα της Super League 1. Θυμίζουμε ότι οι ακρίτες τερμάτισαν 13οι, ενώ η “Ελαφρά Ταξιαρχία” ήρθε 2η στη Super League 2 και διεκδικεί άνοδο στη μεγάλη κατηγορία.

Παρ’ όλα αυτά, ο Απόλλων κατέθεσε αίτημα στην ΕΠΟ, ώστε να μην οριστεί το διπλό μπαράζ, υποστηρίζοντας ότι έχουν παρέλθει οι ημερομηνίες και οι συνθήκες δεν επιτρέπουν τη διεξαγωγή του.

Λεβαδειακός

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ είναι σε εξέλιξη, μέσω τηλεδιάσκεψης, και εκεί θα αποφασίσει τι θα γίνει με την αναδιάρθρωση του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ο Λεβαδειακός έστειλε για το συγκεκριμένο θέμα εξώδικο στην Ομοσπονδία τη Δευτέρα 3/8.

Οι Βοιωτοί ζητούν να αποφασιστεί ο προβιβασμός του στη Super League, καθώς όπως αναφέρει ότι δεν έγιναν οι αγώνες που απέμεναν, κάνει λόγο για απώλεια του τηλεοπτικού συμβολαίου της ΕΡΤ που είναι της τάξης των 250.000 ευρώ, για βίαιη διακοπή του πρωταθλήματος και για διαφυγόντα κέρδη.

Χανιά

«Σας καλούμε να αποφασίσετε τον προβιβασμό της ομάδας μας, σε διαφορετική περίπτωση θα στραφούμε εναντίον του κάθε μέλους της Εκτελεστικής Επιτροπής και της ίδιας της ΕΠΟ» τονίζουν μεταξύ άλλων, στο εξώδικο.

Τα Χανιά με εξώδικο που έστειλαν σε ΕΠΟ, Super League 1 και Super League 2 ζητούν να ανέβουν στην κορυφαία κατηγορία του επαγγελματικού ποδοσφαίρου μέσω αναδιάρθρωσης.

Στα άκρα αποφασισμένοι να φτάσουν οι άνθρωποι των Χανίων για να ανέβουν στην Super League. Με εξώδικο που έστειλαν σε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς ζητούν να στην κορυφαία κατηγορία του επαγγελματικού ποδοσφαίρου μέσω αναδιάρθρωσης.

Αναλυτικά όσα αναφέρει το εξώδικο: “Οπως γνωρίζετε, με την υπ. αριθμ. 37/19.6.2020 απόφαση της Εκτελεστικης Επιτροπής της ΕΠΟ, μεταξύ άλλων αποφασίσθηκαν:

Α. Η αγωνιστική περίοδος 2019-2020 λόγω της πανδημίας παρατείνεται και λήγει την 31.8.2020.

Β. Ολες οι εναπομεινασες αγωνιστικές υποχρεώσεις των επαγγελματικών πρωταθληματων ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ Ο ΔΙΠΛΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ (ΜΠΑΡΑΖ) μεταξύ της 13ης ΠΑΕ της SUPER LEAGUE 1και της 2ης ΠΑΕ της SUPER LEAGUE 2 πρέπει να έχουν διεξαχθεί το αργότερο μέχρι την Κυριακή 2.8.2020.

Γ. Η νέα μεταγραφική περίοδος για την περίοδο 2020-2021 αρχίζει την Δευτέρα 3.8.2020 και λήγει την 30.9.2020.

Δ. Με την από 27.7.2020 απόφαση του ΔΣ της SUPER LEAGUE 1 απορρίφθηκε με πλειοψηφία 13-1,η πρόταση για αναδιάρθρωση των επαγγελματικών κατηγοριών μέσω μη υποβιβασμού καμίας ομάδας και συγχρόνως αύξησης των ομάδων μέσω προβιβασμου των δύο πρώτων ομάδων της SUPER LEAGUE 2.

Ε. Με την αντίστοιχη πρόταση Αναδιάρθρωσης με την από 9.6.2020 απόφαση της SUPER LEAGUE 2 που δεν ανετραπη από το Διαιτητικο Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ,  προτείνεται η αύξηση των ομάδων της SUPER LEAGUE 1 σε 18 μέσω μη υποβιβασμού των δύο τελευταίων και προβιβασμου των τεσσάρων πρώτων ομάδων της SUPER LEAGUE 2.

Στ. Ομως η προγραμματισμένη για την 27.7.2020 συζήτηση του θέματος αναβλήθηκε για την συνεδρίαση της Εκτελεστικης Επιτροπής της ΕΠΟ την Δευτέρα 3.8.2020.

Ζ. Για την ίδια συνεδρίαση έχει ορισθεί και η συζήτησης επί της από 31.7.2020 απόφασης της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων της ΕΠΟ που εισηγήθηκε στην Ε. Ε. την τέλεση του διπλού μπαράζ και την παράταση της αγωνιστικής περιόδου μέχρι 31.8.2020.

ΕΠΕΙΔΗ σύμφωνα με το άρθρο 10 της Προκήρυξης του πρωταθλήματος της SUPER LEAGUE 1 σε συνδυασμό με το άρθρο 8 παρ. 3 της αντίστοιχης Προκήρυξης του πρωταθλήματος της SUPER LEAGUE 2″κάθε θέμα σχετικό με τους αγώνες μπαράζ θα κρίνεται με απόφαση της ΕΠΟ”,

ΕΠΕΙΔΗ σύμφωνα και με τις δύο προκηρύξεις αυτοί οι διπλοί αγώνες μπαράζ θα έπρεπε να διεξαχθούν εντός των χρονικών ορίων της αγωνιστικής περιόδου 2019-2020,

ΕΠΕΙΔΗ όμως λόγω της ανωτέρας βίας του κορονοιου, η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ με την από 19.6.2020 απόφαση της, προκειμένου να ολοκληρωθούν εμπρόθεσμα τα πρωταθλήματα σύμφωνα και με τις επιταγές των διεθνών ποδοσφαιρικων αρχών, αποφάσισε οτι τα επαγγελματικά πρωταθλήματα έπρεπε ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ να ολοκληρωθούν μέχρι και την Κυριακή 2.8.2020,οριζοντας μάλιστα ρητά και δεσμευτικα οτι ο διπλός αγώνας κατάταξης μεταξύ 13ου της SL 1 και του 2ου της SL 2 θα έπρεπε να έχει διεξαχθεί μέχρι αυτή την ημερομηνία.

ΕΠΕΙΔΗ η παραπάνω προθεσμία είναι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ και μάλιστα ούτε προσβλήθηκε από κάποια ΠΑΕ ή Λίγκα, ούτε πολύ περισσότερο ανακλήθηκε από νεώτερη απόφαση της Εκτελεστικης Επιτροπής προ της λήξης της.

ΕΠΕΙΔΗ η απόφαση της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων δεν είναι δεσμευτική, ούτε μπορεί να θεωρηθεί ως ανακλητικη της απόφασης της Εκτελεστικης.

ΕΠΕΙΔΗ η απόφαση της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων είναι τυπικά απαράδεκτη, καθώς αφενός μεν ελήφθη κατόπιν αιτήματος του προέδρου της SL 1,ο οποίος ενήργησε προσωπικά, άνευ προηγούμενης απόφασης του Δ. Σ. και σχετικής εξουσιοδότησης του σώματος προς αυτόν,αφετέρου δε ελήφθη ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ ΤΗΣ SL 1 ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ 7-14!

ΕΠΕΙΔΗ η απόφαση της Εκτελεστικης Επιτροπής που ενδέχεται να εκδοθεί κατά την συνεδρίαση της 3.8.2020 θα είναι ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΗ, καθώς θα έχει εκδοθεί μετά την λήξη της αρχικής νόμιμα ορισθεισης ΚΙ ΕΠΑΝΑΒΕΒΑΙΩΘΕΙΣΗΣ προθεσμίας.

ΕΠΕΙΔΗ οποιαδήποτε απόφαση σας περί παράτασης της προθεσμίας λήξης της περιόδου και συνακόλουθης τέλεσης του μπαράζ σε ημερομηνία έως 31 Αυγούστου 2020,θα είναι προδηλως αλυσιτελης, παράνομη, αντικαταστατικη και καταχρηστική.

ΕΠΕΙΔΗ από το γράμμα και την ratio των δύο προκηρύξεων σαφώς συναγεται το συμπέρασμα οτι το διπλό μπαράζ αφορά ρητά την περίοδο 2019-2020 και δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να διεξαχθεί εκτός των παραταθεντων νόμιμα λόγω πανδημίας αρχικών χρονικών ορίων.

ΕΠΕΙΔΗ είναι νομικά και ποδοσφαιρικά αδιανόητο να διεξαχθεί μία διαδικασία κατάταξης του προηγούμενου πρωταθλήματος με τους κανόνες της νέας αγωνιστικής περιόδου και ειδικά υπό το κράτος της νέας μεταγραφικής περιόδου που ήδη από σήμερα ξεκίνησε και που είναι βέβαιο οτι θα αλλοιώσει τις αρχές του ανταγωνισμού και τις αγωνιστικές ισορροπίες μεταξύ των διαγωνιζομενων ομάδων.

ΕΠΕΙΔΗ ο απελθων εκπρόσωπος της Διεθνούς Ποδοσφαιρικής Επιτροπειας κ. Herbert HUBEL, με νομική σαφήνεια σας προέτρεψε να σεβαστείτε τους κανονισμούς και τις αποφάσεις και να μην δημιουργήσετε σύγχυση με τις αγωνιστικές εκκρεμότητες μεταξύ προηγούμενης και νέας αγωνιστικής περιόδου.

ΕΠΕΙΔΗ είναι προφανές οτι το πρωτάθλημα της SUPER LEAGUE 2 δεν μπόρεσε να ολοκληρωθεί λόγω της ανωτέρας βίας της πανδημίας, παρότι η ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια για την επιστροφή των ομάδων στα γήπεδα δηλώνοντας συνεχώς οτι είναι ανά πάσα στιγμή διαθέσιμη να συμμετάσχει στους αγώνες.

ΕΠΕΙΔΗ ο διπλός αγώνας μπαράζ μεταξύ της ΠΑΕ ΞΑΝΘΗ και της ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ, πέραν των πρακτικών κι αγωνιστικών λόγων, δεν μπορεί να τελεστεί λόγω της υπαρχουσης εκκρεμοδικιας ενώπιον της Επιτροπής Εφέσεων της εκπροσώπου της SL 1, καθώς αν δικαιωθεί το μπαράζ θα είναι άκυρο.

ΕΠΕΙΔΗ μία απόφαση ορισμού μπαράζ είναι προφανώς παράνομη, καθώς ΘΑ ΈΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΝΑΜΕΝΕΙ ΌΧΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ  ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΧΕΤΙΚΗ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΙΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΒΕΒΑΙΗ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΤΗΣ ΠΑΕ ΞΑΝΘΗ ΣΤΟ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΟ ΧΑΡΤΗ!

ΕΠΕΙΔΗ η μόνη εφικτή και δίκαιη λύση για να αρθεί το νομικό αδιέξοδο ως προς τις προαναφερθεισες εκκρεμείς υποθέσεις, είναι ΜΟΝΟΝ Η ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ, μέσω του προβιβασμου στην SL 1των ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ και ΑΟ ΧΑΝΙΑ ή και της ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ, ανάλογα με το αν θα επιλεγεί η λύση των 16 ή των 18 ομάδων.

ΕΠΕΙΔΗ μία τέτοια απόφαση δεν αντίκειται στους κανονισμούς και τις αποφάσεις της FIFA, ενώ ως λύση ήδη έχει επιλεχθεί από αρκετές ξένες Ομοσπονδίες, όπως η Τουρκική που αποφάσισε την παραμονή όλων των ομάδων και την άνοδο τριών ομάδων!

ΕΠΕΙΔΗ ήδη η ΕΠΟ de facto ΈΧΕΙ ΠΡΟΒΕΙ ΣΕ ΜΕΡΙΚΗ ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗ αποφασιζοντας την προαγωγή και των 4 δευτεραθλητριων ομάδων της Γ ‘Εθνικής Ερασιτεχνικης Κατηγοριας στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, ενάντια στις προβλέψεις του ΚΑΠ και της Προκήρυξης, επικαλούμενη την ανωτέρα βία της πανδημίας.

ΕΠΕΙΔΗ ΑΝ ΑΠΟΡΡΙΨΕΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗ ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΩΣ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΙ ΩΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΗ ΣΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ, ΤΟΤΕ ΠΑΣΧΕΙ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΑΚΥΡΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ ΕΠΟ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΒΙΒΑΣΘΗΚΑΝ ΟΚΤΩ ΟΜΑΔΕΣ ΑΝΤΙ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΩΝ ΤΕΣΣΑΡΩΝ!

ΕΠΕΙΔΗ σύμφωνα με το άρθρο 79 του Καταστατικού της ΕΠΟ που αποτελεί πιστή αντιγραφή της αντίστοιχης κανονιστικης πρόβλεψης της  FIFA, “Η ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΕΠΟ ΈΧΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑΣ ΒΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΕΠΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ, ΟΠΩΣ ΠΡΟΒΛΕΠΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΤΗΣ FIFA, ΤΗΣ UEFA ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΟ “!

ΕΠΕΙΔΗ  θεωρούμε οτι πρόκειται για καθαρά αγωνιστικό θέμα του ποδοσφαιρικου αυτοδιοικητου, το οποίο μπορεί να επιλυθεί με απόφαση της Εκτελεστικης Επιτροπής της ΕΠΟ, χωρίς μάλιστα κατά την κρατούσα νομική άποψη να δεσμεύεται από την τυπική προϋπόθεση της λήψης της απόφασης με την πλειοψηφία των 3/4 του Ν. 4684/2020.

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ

Και με την επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματος μας

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΣΤΕ για την αντικανονική και παράνομη εισήγηση της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων περί παράτασης της αγωνιστικής περιόδου και τέλεσης του διπλού μπαράζ,

ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ τις αντικαταστατικες πρακτικές και μεθοδεύσεις που διαδραματιζονται εντός των κολπων της SL1, προκειμένου να αποτραπεί η αναγκαία κι επιβεβλημένη αναδιάρθρωση του επαγγελματικου ποδοσφαίρου,

ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ, όπως :

1.Απορριψετε την εισήγηση της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων,

2.Διατηρησετε την από 19.6.2020 απόφαση σας,

3.ΚΗΡΥΞΕΤΕ ΛΗΞΑΣΑ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ 2019-2020 ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ

4.Θεωρησετε οτι λόγω της ανωτέρας βίας (Vis Major) δεν μπορεί να διεξαχθεί το διπλό μπαράζ,

5.Αποφασισετε, βάσει του άρθρου 79 του Καταστατικού σας περί Ανωτέρας Βίας και Απροβλεπτων Περιπτωσεων την αναδιάρθρωση των επαγγελματικών πρωταθληματων αυξάνοντας τις ομάδες της SL 1 σε 16 ή 18 μέσω της ανόδου των ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ και ΑΟ ΧΑΝΙΑ ή και της ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ,άλλως

ΣΑΣ ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ οτι σε περίπτωση απόρριψης των νόμιμων και δικαιων αιτημάτων μας, θα προσφυγουμε κατά της απόφασης σας στο Διαιτητικο Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ, ενώ συγχρόνως θα ζητήσουμε από την Επιτροπή Επαγγελματικου Αθλητισμού την άμεση ανάκληση των πιστοποιητικων όσων ΠΑΕ δεν πληρούν τις προϋποθέσεις του Ν. 2725/1999 (ανυπαρξία μετοχικού κεφαλαίου, χρέη και λοιπές παρανομίες!)

Χανιά 3.8 2020

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ – ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΡΟΚΑΚΗΣ”

 

ΠΗΓΗ: ioniansports.gr