Άρης Σκάλας: Τέσσερις σημαντικές ανανεώσεις

Η στελέχωση του ρόστερ μας συνεχίζεται με την ανανέωση τεσσάρων ακόμα παιχτών που αποτέλεσαν στυλοβάτες της περυσινής κατάκτησης του πρωταθλήματος!

Τις προσπάθειες της ομάδας τη νέα περιόδο θα συνεχίσουν να στηρίζουν οι: Γιάννης Χρήστου, Γιάννης Χριστάκος, Δημήτρης Παπαγεωργίου, Θεόδωρος Κολλάτος.

Ο Γιάννης Χρήστου, είναι διεθνής και με πολυετή καριέρα στα γήπεδα των ανώτερων κατηγοριών. Αναβάθμισε σημαντικά την ποιότητα της ομάδας μας με την έλευση του στο δεύτερο μισό της περυσινής περιόδου.

Ο Γιάννης Χριστάκος είναι πολύπειρος μέσος, με πολλές συμμετοχές στο ανώτερο επίπεδο. Αποτελεί έναν εκ των κορυφαίων ποδοσφαιριστών που έχει αναδείξει το λακωνικό ποδόσφαιρο. Ο Δημήτρης Παπαγεωργίου είναι ακραίος επιθετικός, με ευχέρεια να αγωνίζεται και στα δύο άκρα. Εντυπωσίασε με τις εμφανίσεις του στην περυσινή αγωνιστική περίοδο.

Ο Θεόδωρος Κολλάτος έχει πολλές συμμετοχές με την ιστορική μας ομάδα στο απώτερο παρελθόν. Με την εμπειρία και το αδιαμφισβήτητο αγωνιστικό πνεύμα του έδωσε πολύτιμες λύσεις συμβάλλοντας στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Τους ευχόμαστε υγεία εκφράζοντας τη βεβαιότητα μας ότι θα συμβάλουν τα μέγιστα στην επιτυχή πορεία της ομάδας μας. Το Δ.Σ. του Α.Π.Σ. Άρης Σκάλας