ΓΑΣ Σκάλας: H Σουγλάκου πρωταθλήτρια στις νεάνιδες. Χάλκινος ο Καριοφύλλης!

Ο ΓΑΣ  ΣΚΑΛΑΣ συμμετείχε στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Κ20 που διεξήχθη στην πόλη των Ιωαννίνων την 1-2 Αύγουστου.

Η Μαρία Σουγλάκου , με επίδοση 13,69  ήταν η νικήτρια στο αγώνισμα της σφαιροβολίας. Κατάφερε μέσα  από μια δύσκολη χρονιά , την χρονιά των πανελληνίων εξετάσεων να περάσει αλώβητη και να διατηρήσει τα κεκτημένα της  σε αγωνιστικό επίπεδο.

Ο Γιάννης Καριοφύλλης, μετά τα 18,600 μόρια  στις πανελλήνιες εξετάσεις, κατέκτησε την 3η θέση στο αγώνισμα των 200μ με επίδοση 21,92. Φανερά επηρεασμένος από την πολύ κοπιαστική για αυτόν σχολική χρονιά ,   παρόλη την ελλιπή προετοιμασία κατάφερε να κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο σε μια κούρσα από την  οποία φοβήθηκε να διεκδικήσει  όσα μπορούσε.

Ο Απόστολης Κούτουλας, κατέκτησε την 5η θέση στο άλμα σε μήκος με επίδοση 6,77μ.  Ένας μυϊκός τραυματισμός  στις τελευταίες ημέρες τον άφησε εκτός προπόνησης με αποτέλεσμα η αγωνιστική ετοιμότητα του  να μην βρίσκεται στα ιδανικά επιθυμητά επίπεδα.

Η Βασιλική Μπάρλα,  με επίδοση 44,79μ ήρθε 6η  στο αγώνισμα της σφυροβολίας περνώντας και αυτή φέτος μέσα από τον δύσκολο δρόμο των πανελλήνιων εξετάσεων.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια  για ακόμα μια φορά σε όλους τους αθλητές μας , καθώς  μέσα από την δύσκολη για αυτούς χρόνια ,μέσα από την δοκιμασία των πανελλήνιων εξετάσεων, μέσα από την καραντίνα  που στέρησε στους αθλητές μας την καλύτερη δυνατή προετοιμασία , κατάφεραν και  πάλι να είναι πρωταγωνιστές στα αγωνίσματα τους  έχοντας όμως σαν κύριο στόχο την εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.