Ο Π.Σ. “Η Σπάρτη” της Β’ Εθνικής ή της Γ’ Εθνικής;

Την στιγμή που αθλητικά site εκτός Νομού Λακωνίας είχαν διαλυμένο τον Π.Σ. “Η Σπάρτη”, το isports.gr σας είχε ενημερώσει – ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩότι ο Π.Σ. “Η Σπάρτη” θα δηλώσει κανονικά συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής

Για να τα πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά η Διοίκηση της ομάδας περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή την πιθανότητα η ομάδα να αγωνιστεί σε επαγγελματική κατηγορία.

Αυτή η πιθανότητα υπάρχει και θα μεγαλώσει πολύ αν κάποια ομάδα από την ανωτέρω κατηγορία δεν δηλώσει συμμετοχή στο πρωτάθλημα. Τότε θα δοθεί η δυνατότητα στην ομάδα της Σπάρτης να αγωνιστεί σε επαγγελματική κατηγορία. Η μεγάλη καθυστέρηση στο σχεδιασμό της ομάδας οφείλεται και σε αυτό το γεγονός, σύμφωνα με την Διοίκηση της ομάδας.

Φτάσαμε 4 Αυγούστου όμως και όπως ήταν αναμενόμενο θα έπρεπε να γίνουν οι κινήσεις που απαιτούνται για να σχεδιαστεί ομάδα για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα γίνονται επαφές με ανθρώπους που θέλουν να βοηθήσουν στο Διοικητικό κομμάτι, με χορηγούς με προπονητές που θα στελεχώσουν το τεχνικό επιτελείο και με ποδοσφαιριστές για το ενδεχόμενο η ομάδα να αγωνιστεί στη Γ’ Εθνική και σε κάποιες περιπτώσεις και για το ενδεχόμενο της Β΄ Εθνικής.

Συνεπώς μπορούμε να πούμε με σιγουριά – θα ρισκάρουμε να γράψουμε και σε ποσοστό 100% – ότι η Σπάρτη θα έχει ποδοσφαιρική ομάδα και την αγωνιστική περίοδο 2020-21.

Η παρατήρηση που πρέπει να κάνουμε στη Διοίκηση της ομάδας, όμως είναι το γεγονός ότι οι φίλαθλοι της ομάδας αγωνιούν για την επόμενη ημέρα της και από επίσημα χείλη δεν είχε βγει το παραμικρό εδώ και 5 μήνες.  Σε μια δύσκολη από πολλές πλευρές εποχή, το επικοινωνιακό κομμάτι είναι πολύ σημαντικό στην καλή σχέση του κόσμου με την ομάδα.

Ευτυχώς υπάρχει το αθλητικό site της Λακωνίας, isports.gr, το οποίο καλύπτει εδώ και πολλά χρόνια αυτό το μεγάλο επικοινωνιακό κενό.

Το isports.gr από το οποίο για πολλοστή φορά ενημερώνεστε έγκυρα και άμεσα.