Ο Σπαρτιατικός αναδείχθηκε Πρωταθλητής Ελλάδος στη κατηγορία Παίδων! (φωτογραφίες)

Για άλλη μια φορά το άθλημα της Ποδηλασίας προσφέρει στη Σπάρτη και τον Σπαρτιατικό διακρίσεις στο υψηλότερο επίπεδο.

Σαν αθλητικό site της Λακωνίας, οφείλουμε να συγχαρούμε για άλλη μια φορά όλους τους ανθρώπους του Συλλόγου, τους Γονείς και τους Αθλητές για αυτή την πολύ μεγάλη προσπάθεια!

Πρωταθλητής Ελλάδος στην κατηγορία παίδων ο Σπαρτιατικός ΓΣ στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα πίστας 31 Ιουλίου, 1-2 Αυγούστου 2020.

Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν στο Ολυμπιακό Ποδηλατοδρόμιο με την συμμέτοχη 120 αθλητών και τηρήθηκα όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά  μέτρα κατά του Κορονοιού.

Οι ποδηλάτες του Σπαρτιατικού πραγματοποίησαν εξαιρετικές εμφανίσεις και απέδειξαν για άλλη μια φορά την πολύ καλή και μεθοδική δουλεία που γίνεται στις μικρές ηλικίες του συλλόγου. Παρότι ήταν η πρώτη φορά συμμετοχής σε Πανελλήνιο επίπεδο οι παίδες ανέδειξαν τον Σπαρτιατικό κορυφαίο σωματείο αλλά και στους εφήβους είχαμε ποδηλάτη στο βάθρο.

Η συγκομιδή μεταλλίων:

Για τους παίδες οι Παναγάκος Πέτρος με 2 αργυρά και 1 χάλκινο, ο Τσάκωνας Σταύρος με 2 χάλκινα και ο Ηλίας Γρηγόρης με 2 χάλκινα.

Επίσης στους εφήβου 2 χάλκινα για τον Σουλτάνη Γιάννη

Πολύ καλή εμφάνιση έκανε επίσης ο Κωνσταντάκος Βασίλης, ο οποίος κατέκτησε την 4η θέση στα 200 μέτρα εφήβων.

Στις κορασίδες στην καλύτερη της εμφάνιση, η Μπαγιώκου Μαρία,  οποία κατέλαβε την 8η θέση στα 200 μέτρα.

Επίσης συμμετείχαν στους παίδες οι Αναστασόπουλος Γιάννης και Σταθάκος Βαγγέλης.

Θερμά Συγχαρητήρια στους αθλητές μας, στους προπονητές Γιαννιώση Βασίλη και Βορβή Χρήστο, καθώς και στους γονείς των αθλητών, που λόγω των μέτρων COVID-19, περίμεναν καρτερικά τα παιδιά τους εκτός ποδηλατοδρομίου.