Λεωνίδεια 2020: Προς τιμήν της ιστορικής επετείου των 2500 ετών από την Μάχη των Θερμοπυλών. H προκήρυξη

Προετοιμασία και άνοιγμα εγγραφών για τους Αγώνες Στίβου – Ποια τα αγωνίσματα – Ποιοι οι όροι διεξαγωγής

Τιμώντας την ιστορική επέτειο των 2500 ετών από τη Μάχη των Θερμοπυλών, ο Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Σπάρτης και ο Δ. Σπάρτης, σε συνεργασία με τον ΣΕΓΑΣ, προκηρύσσουν αγώνες στίβου με την επωνυμία «Λεωνίδεια 2020», οι οποίοι θα διεξαχθούν τη Δευτέρα 31 Αυγούστου και ώρα 5:30΄ μμ στο Δημοτικό Στάδιο Σπάρτης

Τα αγωνίσματα που θα πραγματοποιηθούν είναι άλμα εις μήκος χωρίς φόρα, λιθοβολία, άλμα εις ύψος και ακοντισμός ενώ θα υπάρχουν κατηγορίες ανδρών και γυναικών.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν μόνο αθλητές και αθλήτριες που έχουν δελτία αθλητικής ιδιότητας και είναι εγγεγραμμένοι σε συλλόγους στίβου και να φέρουν μαζί τους τα ανάλογα δελτία.

Οι δηλώσεις συμμετοχής των αθλητών θα υποβάλλονται το αργότερο μέχρι και την Τετάρτη 19 Αυγούστου,  ηλεκτρονικά στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο [email protected], με τα πλήρη στοιχεία του αθλητή. Επίσης, οι αθλητές θα πρέπει να οριστικοποιούν τη συμμετοχή τους με αυτοπρόσωπη παρουσία στην γραμματεία των αγώνων, 60’ πριν από την διεξαγωγή του αγωνίσματός τους, με την επίδειξη του ατομικού δελτίου αθλητικής ιδιότητας και την κάρτα υγείας όπως ορίζει ο νόμος. Σε αντίθετη περίπτωση δεν θα γίνει αποδεκτή η συμμετοχή των αθλητών στους αγώνες.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να αναζητήσετε την προκήρυξη των αγώνων στην ιστοσελίδα του Δήμου Σπάρτης.