Ο χάρτης της Super League 2 και της Football League.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ αποφάσισε να γίνει η αναδιάρθρωση σε Superleague 2 και Football League όμως δεν είναι ακόμα σίγουρο ότι θα ξεκινήσουν με αυτή τη μορφή οι δύο κατηγορίες.

Με τα σημερινά δεδομένα, η νέα Superleague 2 θα έχει 18 ομάδες ενώ η νέα Football League θα έχει 16 ομάδες.

Με απαραίτητο αστερίσκο την πιθανή εισήγηση Αυγενάκη για κατάργηση της Football League, πάμε να δούμε πως διαμορφώνονται πλέον οι δύο κατηγορίες.

Χωρίς ακόμη να γνωρίζουμε επίσημα αν καταργηθεί η Football League και δημιουργηθεί μια Β’ Εθνική με Βόρειο και Νότιο όμιλο οι ομάδες που απαρτίζουν σύμφωνα με την απόφαση της ΕΠΟ την Super League 2 και Football League – μια από τις οποίες είναι και ο Αστέρας Βλαχιώτη – είναι οι ακόλουθες:

Super League 2 – 18 ομάδες

Απόλλων Σμύρνης ή Ξάνθη, Πανιώνιος*, Εργοτέλης, Χανιά, Λεβαδειακός, Καραϊσκάκης Άρτας, Απόλλων Λάρισας, Παναχαϊκή, Πλατανιάς, Δόξα Δράμας, Τρίκαλα, Ιωνικός, Διαγόρας, ΟΦ Ιεράπετρας, Νίκη Βόλου, Καβάλα, Βέροια, Ολυμπιακός Βόλου.

*Για τον Πανιώνιο υπάρχουν σενάρια επανεκκίνησης από το τοπικό!

Football League – 16 ομάδες

Κέρκυρα, Απόλλων Πόντου, Αιγάλεω, Θεσπρωτός, Ασπρόπυργος, Ιάλυσος, Καλαμάτα, Τρίγλια, Πανσερραϊκός, Αλμωπός, Πιερικός, ΑΕΠ Κοζάνης, Καλλιθέα, Ρόδος, Αστέρας Βλαχιώτη, Επισκοπή.