Ολυμπιακός Γυθείου: Δυνατή αρχή με Φλουτσάκο και τρία μεταγραφικά «μπαμ»!

Ο Ολυμπιακός Γυθείου του Ποτή Τσιριμπή ξεκινά εντυπωσιακά στο μεταγραφικό παζάρι με την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή Παναγιώτη Φλουτσάκο και τρεις δυνατές μεταγραφές. 

Οι δυνατές κινήσεις θα συνεχιστούν με αμείωτο ρυθμό τις επόμενες ημέρες με τους ερυθρόλευκους του Γυθείου να είναι αποφασισμένοι να επιστρέψουν στη κορυφή του Τοπικού Πρωταθλήματος της Λακωνίας

Στο ρόστερ των ερυθρόλευκων του Γυθείου οι οποίοι έχουν ως στόχο αποκλειστικά την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Λακωνίας είναι οι Άκης Λιγνός, Γιάννης Γρηγορακάκης και Κυριάκος Ξιφαράς.

Λιγνός και Γρηγορακάκης (στη σημερινή φωτογραφία μαζί με τον Ποτή Τσιρμιπή στο όμορφο Γύθειο) επιστρέφουν ουσιαστικά στην ομάδα αφού έχουν αγωνιστεί ξανά με τα ερυθρόλευκα έχοντας κατακτήσει και το πρωτάθλημα.

Ένα δίδυμο το οποίο στο παλμαρέ του έχει πολλές κατακτήσεις τοπικών πρωταθλημάτων, τις δύο τελευταίες χρονιές μάλιστα ήταν και οι δύο βασικά στελέχη του Πανγυθεατικού και του Άρη Σκάλας.

O Λιγνός δεξιά στη φωτογραφία μαζί με τους Τζανετάκο, Λεωνίδα Ρασσιά και Χρήστο Κατσίκα

Γρηγορακάκης

Ο Ξιφαράς – φωτογραφίες που ακολουθούν – αγωνίζεται ως επιθετικός και ήταν στην ομάδα κάτω των 20 του Αιγάλεω με την οποία είχε βγει πρώτος σκόρερ!