Οι Καρυάτιδες απέδειξαν για άλλη μια φορά την Σπαρτιάτικη καταγωγή τους!

Η γυναικεία ομάδα της Σπάρτης, οι Καρυάτιδες είναι συνώνυμο της αγωνιστικότητας και της μαχητικότητας.

Συνεπώς και σε αυτή τη «μάχη» θα έδιναν τα πάντα για να βγουν νικήτριες!

Μετά από πολύωρο μαραθώνιο συμβούλιο που έλαβε χώρα χθες Πέμπτη 27 Αυγούστου αποφασίσθηκε η ομάδα να δηλώσει συμμετοχή στην Α’ Εθνική!

Έστω και την ύστατη στιγμή αποφασίσθηκε να μην σταματήσει τόσο άδικα, ότι χτίστηκε τα τελευταία χρόνια στο γυναικείο ποδόσφαιρο της Σπάρτης.

Και επίσημα η ομάδα δήλωσε συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής κατηγορίας.

Μια απόφαση η οποία προήλθε μετά από πολλές προσπάθειες εύρεσης των οικονομικών πόρων που απαιτούνται προκειμένου η ομάδα να μπορέσει να αγωνιστεί στην πρώτη τη τάξει κατηγορία της χώρας. Προσπάθειες οι οποίες θα συνεχιστούν αφού το απαιτούμενο ποσό για τα έξοδα όλης της αγωνιστικής περιόδου δεν έχει εξασφαλιστεί.

Φυσικά τώρα ξεκινούν τα πάντα αφού απομένει η συστράτευση όλων των Σπαρτιατών, από τον Δήμαρχο Σπάρτης, Πέτρο Δούκα έως τον απλό πολίτη για να μπορέσει να συγκεντρωθεί το απαιτούμενο ποσό.

Οι αθλήτριες που έκαναν θυσίες και έδωσαν και την ψυχή τους για να κατακτήσουν πανάξια εντός αγωνιστικού χώρου την άνοδο στην κορυφαία κατηγορία της χώρας θα μπορέσουν εν τέλει να γευτούν την ηθική ικανοποίηση της συμμετοχής στους αγώνες του υψηλότερο επιπέδου του Ελληνικού γυναικείου ποδοσφαίρου.

Το isports.gr σαν αθλητικό site της Λακωνίας, έχει στηρίξει και θα συνεχίζει να στηρίζει το γυναικείο ποδόσφαιρο της Λακωνίας.  Όμως, δεν μένουμε εκεί, αλλά σκεπτόμαστε διαρκώς πως θα μπορούσαμε να βοηθήσουμε ακόμη περισσότερο την προσπάθειά τους, όπως και κάθε ομάδας αθλητή της Λακωνίας.

Περισσότερα νέα για τις Καρυάτιδες  τις επόμενες ημέρες