Ανακοίνωση του Δημήτρη Νικόλαρου για τις Καρυάτιδες

Η τοποθέτηση του Δημήτρη Νικόλαρου ο οποίος έχει βρει επιχειρηματία που μπορεί να βοηθήσει το γυναικείο ποδόσφαιρο της Σπάρτης.

Αναλυτικά η τοποθέτησή του:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΡΟΥ

Μετά από πολλά χρόνια, παρατηρώ την πλήρη ανομβρία στις ποδοσφαιρικες ομάδες της πόλης μας, που πιθανόν να θεωρείται και δικαιολογημενη, λόγω της μεγάλης αβεβαιότητας που ζούμε όλοι μας.

Στην δύσκολη αυτή στιγμή όμως και μετά την ανακοίνωση της ομάδας ότι δεν κατεβαίνουν στο πρωτάθλημα,βρήκα ένα επιχειρηματία με μεγάλη οικονομική άνεση να αναλάβει μέσω εμένα την γυναικεία ομάδα της πόλης μας.

Τις Καρυατιδες.

Κατευθείαν ενημέρωσα το συμβούλιο, το οποίο αμέσως μετά πλήρωσε το παράβολο συμμετοχής στο πρωτάθλημα και ξεκίνησαν οι συζητήσεις για το μέλλον της ομάδας περιμένοντας απάντηση από τους υπεύθυνους αυτής.

Εδώ να σημειώσω ότι με την βοήθεια του πρώην προπονητή της ΠΑΕ ΣΠΑΡΤΗ κ. Τσερνιτσοφ, είχα βρει 4 σπουδαίες παίκτριες από εξωτερικό που μαζί με το ήδη υπάρχον υλικό και κάποιες λίγες προσθήκες θα έκαναν την ομάδα αξιόμαχη στο πρωτάθλημα της Α εθνικής.

Δυστυχώς, η απόφαση του συμβουλίου είναι από αναβολή σε αναβολή, πράγμα που σημαίνει ότι η συγκεκριμένη λύση είναι στον αέρα και μπορεί να χαθει αν δεν έχει χαθεί ήδη,μιας και ο προγραμματισμός πρέπει να είχε ξεκινήσει το αργότερο Τετάρτη η την Πέμπτη αυτής της εβδομάδας.

Εύχομαι το συμβούλιο να πάρει γρήγορα τις αποφάσεις του και να δούμε τι προλαβαίνουμε να κάνουμε κ η ομάδα να αγωνιστεί στην μεγάλη κατηγορία.

Είναι καθαρά στα χέρια τους!