Ανατροπή σε όλα! Super League 2 12 ομάδων, άνοδος δύο από Football League, υποβιβασμοί από Super League 2 και Football League!

Το «dikisports» αποκάλυψε ότι το Διαιτητικό Δικαστήριο δικαίωσε τα Χανιά και η Super League 2 θα διεξαχθεί με 12 ομάδες και όχι με 18 που είχε προτείνει η ΕΠΟ!

Με 12 ομάδες θα διεξαχθεί το προσεχές πρωτάθλημα της Super League 2 σύμφωνα με το μπλογκ της «Δίκης». Όπως ανέφερε στις 20.30: «Το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ δικαίωσε τα Χανιά. Έτσι οι ομάδες της SL2 θα είναι 12 και στη νέα σεζόν».

Ειδικότερα ακύρωσε την πρόσφατη απόφαση της Ομοσπονδίας για πρωτάθλημα 18 ομάδων στην SL2 κάνοντας δεκτή την προσφυγή των Χανίων.  Έτσι η Super League 2 την αγωνιστική περίοδο 2020-21, θα αποτελείται από 12 ομάδες.

Επίσης δημοσίευσε ότι απορρίφθηκαν οι προσφυγές Απόλλωνα Πόντου, Κέρκυρας.

Με 12 ομάδες θα διεξαχθεί το προσεχές πρωτάθλημα της Super League 2 σύμφωνα με το μπλογκ της «Δίκης».

Όπως ανέφερε στις 20:30 το βράδυ της Παρασκευής 4/10:

«Το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ δικαίωσε τα Χανιά.

Έτσι οι ομάδες της SL2 θα είναι 12 και στη νέα σεζόν». Επίσης δημοσίευσε ότι απορρίφθηκαν οι προσφυγές Απόλλωνα Πόντου, Κέρκυρας.

Υπενθυμίζεται ότι τα Χανιά με την προσφυγή τους ζητούσαν να διεξαχθεί η προσεχής Super League 2 με 12 ομάδες, δηλαδή να μη γίνει αναδιάρθρωση.

Ο Απόλλων Πόντου αιτήθηκε να ισχύσει η απόφαση της Ε.Ε. της ΕΠΟ για ενιαία Β’ Εθνική και ν’ ακυρωθεί αυτή που προβλέπει υποβιβασμό του σε πρωτάθλημα με 18 ομάδες. Σε ό,τι αφορά στην Κέρκυρα, οι Φαίακες ζήτησαν την κατάργηση της Football League και την αφαίρεση του εδαφίου όπου γίνεται αναφορά στην επικύρωση της κατάργησης από τον Λευτέρη Αυγενάκη.

Τι σημαίνει η παραπάνω απόφαση;

Ότι η Κέρκυρα και ο Απόλλων Πόντου υποβιβάζονται στη Football League, προβιβάζονται μόνο οι ΑΟ Τρίκαλα, Ιωνικός και παραμένουν στην FL οι Διαγόρας, ΟΦ Ιεράπετρας, Νίκη Βόλου, Καβάλα, Βέροια και Ολυμπιακός Βόλου!

Φυσικά, μένει να φανεί τι μέλλει γενέσθαι με τη Football League, εκεί όπου η ΕΠΟ προβίβασε τους 8 πρωταθλητές της Γ’ Εθνικής μια εκ των οποίων είναι και ο Αστέρας Βλαχιώτη.

Από τη στιγμή, λοιπόν, που υπήρξαν υποβιβασμοί σε SL1, SL2, τότε και στη Football League θα πρέπει να υποβιβαστούν οι τέσσερις τελευταίοι, δηλαδή οι Ασπρόπυργος, Ιάλυσος, Καλαμάτα και Τρίγλια…

Ουσιαστικά το Διαιτητικό Δικαστήριο έκρινε ότι η Super League 2 επιθυμούσε αναδιάρθρωση όλων των κατηγοριών και όχι μόνο της δεύτερης και τρίτης τη τάξει, όπως επιχειρήθηκε.

Αποτέλεσμα;

Οι αποφάσεις της Ε.Ε. της ΕΠΟ δεν ισχύουν και η αναδιάρθρωση πήγε… περίπατο στην Super League 1 και Super League 2.

Αναμένονται πλέον οι αντιδράσεις των ομάδων.

ΠΗΓΗ: footballleaguenews.gr