Ρότσα: Στα μπουζούκια έχει ουρές και τα γήπεδα είναι άδεια!

Αγανακτισμένος με το γεγονός ότι ακόμα δεν έχει ληφθεί καμία απόφαση για το τι θα γίνει με την αναδιάρθρωση της Super League 2 και της Football League ήταν ο προπονητής του Θεσπρωτού, Χουάν Ραμόν Ρότσα. Σε δηλώσεις που έκανε μετά το φιλικό με τον ΠΑΣ περισσότερο στάθηκε σε αυτό το γεγονός και στα άδεια γήπεδα, την ίδια ώρα που συναυλίες, θέατρα και μπουζούκια λειτουργούν κανονικά.

Αναλυτικά:

«Ζητήσαμε να παίξουμε ένα φιλικό με τον ΠΑΣ Γιάννινα, παρότι ξεκινήσαμε προετοιμασία πριν από 8 μέρες. Μια χαρά ήμασταν για τα δεδομένα. Δεν ξέρουμε καν σε ποια κατηγορία θα παίξουμε, αυτό είναι παγκόσμια πρωτοτυπία! Έχω κουραστεί. Ο κ. Αυγενάκης λέει ότι ήταν λάθος η περσινή αναδιάρθρωση. Γιατί δεν το διορθώνει; Το αφήνει; Και προσπαθούν να βάλουν κι άλλες στη Football League που το ξέρουν ότι δεν είναι βιώσιμες. Δεν θα έχει κανένας κέρδος έτσι. Δεν ξέρω τι περιμένουμε ειλικρινά.

Λένε ότι η ΕΡΤ θα δώσει χρήματα του ελληνικού λαού. Γιατί εμείς δεν πληρώνουμε στο ρεύμα την ΕΡΤ; Δεν πληρώνουμε φόρους; Από το ποδόσφαιρο ζουν τόσες οικογένειες και ακόμα δεν ξέρουμε που θα παίξουμε. Αν μας έλεγαν Football League δεν θα λέγαμε κάτι, αλλά τώρα περιμένουμε. Πάρτε επιτέλους μία θέση, όποιος κι αν ευθύνεται».

Για το πώς είδε τον ΠΑΣ Γιάννινα: «Μια χαρά. Είναι ένα σωματείο που δεν τα παράτησε όταν έπεσε. Εύχομαι να έχει μια καλή παρουσία στη Super League και γιατί όχι να φτάσει και Ευρώπη. Θα έρθει κι ένας Αργεντινός μαθαίνω, θα έρθουν και δύο δικοί μας Αργεντίνοι το Σάββατο. Έχει παράδοση ο ΠΑΣ Γιάννινα με τους Αργεντινούς και έχουν περάσει και καλοί Αργεντίνοι εδώ».

Για τα άδεια γήπεδα: «Στα μπουζούκια έχει ουρές από τις 7 το απόγευμα και στα γήπεδα δεν μπορούν να μπουν. Πήγα σε ένα θέατρο στους Φιλιάτες πρόσφατα, ο κόσμος τηρούσε τα μέτρα και όλα ήταν καλά. Στα γήπεδα που είναι αχανή δεν μπορούμε να βάλουμε ένα 30% της χωρητικότητας; Δεν μπορώ να το καταλάβω αυτό. Γιατί θέατρα, μπουζούκια, συναυλίες γίνονται κι εμείς δεν έχουμε κόσμο;».

ΠΗΓΗ: https://super-fm.gr/