Ο Μολαϊκός μια ανάσα από το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής!

Οι διοικούντες του Μολαϊκού από τις πρώτες πρωϊνές ώρες της Δευτέρας 7 Σεπτεμβρίου είχαν έτοιμο το φάκελο της ομάδας τον οποίο κατέθεσαν στην ΕΠΟ.

Aναμένουν εντός της ημέρας τον αριθμό πρωτοκόλλου.

Συγχαρητήρια και εύσημα στο σύνολο των ανθρώπων της ομάδας των Μολάων για την οργανωμένη – σε όλα τα επίπεδα – και σημαντική προσπάθειά τους.

Ιδιαίτερα πρέπει να απονεμηθούν τα εύσημα στον Γενικό Γραμματέα του συλλόγου Κώστα Γκιοτσαλίτη που σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα μπόρεσε να ετοιμάσει τον φάκελο συμμετοχής της ομάδας για το Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Η σημαία του Λακωνικού ποδοσφαίρου ανεμίζει ψηλά χάρη σε αυτή την μοναδική προσπάθεια των ανθρώπων του Μολαϊκού, αφού κατάφεραν σε μηδαμινό χρόνο να καλύψουν το κενό του Π.Σ. “Η Σπάρτη”.

Την αγωνιστική περίοδο 2020-21 ο Νομός Λακωνίας θα έχει 3 εκπροσώπους στο Πρωτάθλημα της Γ’΄Εθνικής, Μολαϊκό, Πανγυθεατικό και Άρη Σκάλας!

Ευχόμαστε καλή επιτυχία και στις ομάδες και να επιτύχουν τους στόχους της περιόδου που έχουν θέσει.

Είναι ΧΡΕΟΣ όλων των φίλων του ποδοσφαίρου να στηρίξουν τις προσπάθειές των τριών αυτών ομάδων με οποιοδήποτε τρόπο μπορούν!

Σε δήλωσή του ο Βασίλης Καλαμβόκης ευχαρίστησε τον Πρόεδρο της ΕΠΣ Λακωνίας, κύριο Τάκη Καρρά και τον γενικό γραμματέα του Μολαϊκού Κώστα Γκοτσιαλίτη:
Στην παρούσα στιγμή , θέλω να πω ένα ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ στον γραμματέα του συλλόγου μας Κώστα Γκιοτσαλιτη για την τεράστια προσπάθεια που έκανε το τελευταίο 48ωρο και κατάφερε να ετοιμάσει και να παραδώσει στην ΕΠΟ τον φάκελο συμμετοχής του ΜΟΛΑΙΚΟΥ (για πρώτη φορά στην ιστορία του) στα σαλόνια της Γ εθνικής
Δε μπορώ όμως και ξεχάσω να ευχαριστήσω και τον πρόεδρο της ΕΠΣ Λακωνίας κύριο Τάκη Καρρά για την βοήθεια του το τελευταίο 48ωρο
Ευχαριστώ πολύ κύριε Καρρα.