Ανώτερος ο Άρης Σκάλας έμεινε στο ισόπαλο αποτέλεσμα στη Τρίπολη. Τα στιγμιότυπα (βίντεο)

Άρης Σκάλας και Παναρκαδικός αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 1 – 1.  Ανώτερος ο Άρης Σκάλας προηγήθηκε με τον Σωτηρόπουλο, ισόφαρισαν οι Αρκάδες.

Oο Άρης Σκάλας ήταν η ανώτερη ομάδα που δημιούργησε περισσότερες φάσεις για γκολ. Προηγήθηκε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Σωτηρόπουλου στο 50ο λεπτό αλλά ισοφαρίστηκε στο 63ο με τον με τον Mάριο Γεωργόπουλο να εκμεταλλεύεται λάθος της άμυνας.

Bαγγέλης Ντίσιος και Κώστας Οικονόμου-Nείλος Καρράς έβγαλαν τα συμπεράσματά τους σε ένα δυνατό φιλικό αγώνα μεταξύ δυο ομάδων που θα αναμετρηθούν στα πλαίσια του πρωταθλήματος του 7ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Για τον Παναρκαδικό ξεκίνησαν οι: Μπαλτσιώτης, Δαύρος, Σωτηρόπουλος, Κοντογιαννόπουλος, Νάνος,Τόλιος, Τσιώλης, Στρέμπας, Χασάν, Λυμπερόπουλος Ν., Λυμπερόπουλος Δ.

Αγωνίστηκαν και οι: Λυμπερόπουλος Δ., Κοπρένκα, Ρουμελιώτης, Γεωργόπουλος, Μίτο, Παπαλάμπρος, Αλέμης, Κούβαλης, Λαμπρόπουλος

Για τον Άρη Σκάλας ξεκινησαν οι: Τοπουζλής, Σωτηρόπουλος, Τσίκάρης, Χρήστου, Μπριλάκης, Εμέκα, Κέβιν, Λεϊμονίτης, Παπαγεωργίου, Σπηλιωτόπουλος, Παπαδόπουλος.

Αγωνίστηκαν και οι: Λάτσης, Χρυσικάκος, Σακελλαρίου, Τσιριγώτης, Κολλάτος, Ρηγάκος, Λεοντακιανάκος, Σαραντόπουλος, Ζορμπάς.

με πληροφορίες και το βίντεο από το arcadiaportal.gr