Η επιστολή παραίτησης των 22 ομάδων προς Αυγενάκη

Επιστολή παραίτησης από το πρωτάθλημα απέστειλε στον Λευτέρη Αυγενάκη η ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ όπως και οι υπόλοιπες ομάδες της FL, αλλά και οι 8 πρωταθλητές της Γ’ Εθνικής μεταξύ των οποίων και ο Αστέρας Βλαχιώτη, αναφέροντας ότι εάν δεν πραγματοποιηθεί η αναδιάρθρωση των πρωταθλημάτων, θα παραδώσουν στις σφραγίδες τους αύριο Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου

Αναλυτικά η επιστολή αναφέρει:

Παρακαλούμε όπως μας γνωστοποιήσετε ΑΜΕΣΑ ότι εφόσον δεν θα πραγματοποιηθεί η αναδιάρθρωση των πρωταθλημάτων της SUPER LEAGUE 2 – FOOTBALL LEAGUE αγωνιστικής περιόδου 2020-2021, οι κάτωθι είκοσι δύο (22) ομάδες, δεν πρόκειται να συμμετάσχουμε στο πρωτάθλημα της FOOTBALL LEAGUE και ως εκ τούτου θα παραδώσουμε στο Υφυπουργείο Αθλητισμού την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 12.00 τις σφραγίδες των σωματείων μας.

Οι συνυπογράφουσες Π.Α.Ε.

Α.Ο. ΚΑΣΣΙΟΠΗ ΚΕΡΚΥΡΑ, ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ, ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΡΟΔΟΥ, Ο.Φ. ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ, Ν.Π.Σ. ΒΕΡΟΙΑ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ, ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ, ΚΑΒΑΛΑ Α.Ο., ΑΙΓΑΛΕΩ, ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ, ΙΑΛΥΣΟΣ ΡΟΔΟΥ, ΕΝΩΣΗ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ, Π.Ο. ΤΡΙΓΛΙΑ, ΚΑΛΑΜΑΤΑ, ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ, ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ, Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ, Α.Ε. ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΟΖΑΝΗΣ, ΚΑΛΛΙΘΕΑ, ΡΟΔΟΣ, ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΛΑΧΙΩΤΗ, ΕΠΙΣΚΟΠΗ.