Ο Αστέρας Βλαχιώτη ενισχύεται σε όλα τα επίπεδα!

Σημαντική η παρουσία των φίλων του Αστέρα Βλαχιώτη στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση της Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου.

Μια συνέλευση στην οποία έδωσε το παρών ο ισχυρός άνδρας της ομάδας, Πέτρος Μαρτσούκος, ο οποίος συνεχίζει το όραμά του ανάδειξης της περιοχής μέσω των επιτυχιών της ομάδας!

Μεγάλη η κινητοποίηση των φίλων του Αστέρα Βλαχιώτη στην Έκτακτη Γενική συνέλευση που έγινε χθες Κυριακή 12/9 στο Δημοτικό Στάδιο Βλαχιώτη.

Σε μια συνέλευση στην οποία μεταξύ των πολλών φίλων της ομάδας, παρευρέθηκε ο Δήμος Ευρώτα με την παρουσία του δημάρχου, Δήμου Βέρδου, του αντιδημάρχου Βασίλη Μπόλλα, και άλλων, η ΕΠΣ Λακωνίας με την παρουσία του Προέδρου Τάκη Καρρά και του γενικού γραμματέα Θέμη Δογαντζή, η τοπική κοινότητα Βλαχιώτη και άλλοι.

Ο Πέτρος Μαρτσούκος και ο Κώστας Ζάχος ανέλυσαν τα πεπραγμένα της Διοίκησης αλλά και εξέφρασαν την ανάγκη διοικητικής στελέχωσης με περισσότερα άτομα, κάτι το οποίο έγινε πράξη άμεσα αφού αρκετοί εκ των παρευρισκομένων δήλωσαν πρόθυμοι να βοηθήσουν.

O Πρόεδρος της ΕΠΣ Λακωνίας, Τάκης Καρράς έκανε τη δική του παρέμβαση σημειώνοντας τις συνεχείς προσπάθειες που γίνονται για να βοηθήσουν το έργο των διοικούντων του Αστέρα Βλαχιώτη.

Ένα από τα σημαντικότερα θέματα στα οποία έγινε αναφορά ήταν η δυνατότητα αγοράς μετοχών της ΠΑΕ μέσω λογαριασμού τράπεζας ο οποίος θα ανακοινωθεί το άμεσο χρονικό διάστημα μέσω δελτίο τύπου της ομάδας.

Στα αγωνιστικά της ομάδας υπήρχε χθες απογευματινή προπόνηση η οποία έλαβε χώρα πριν την έκτακτη γενική συνέλευση. Σήμερα υπάρχει ρεπό με τους ποδοσφαιριστές και τον Βαζάκα με το τεχνικό επιτελείο του να επιστρέφουν στις προπονήσεις την Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου.

Οι μεταγραφικές κινήσεις θα συνεχιστούν τις επόμενες ημέρες.