Αστέρας Βλαχιώτη: Το δελτίο τύπου για την Έκτακτη Γενική Συνέλευση του Σαββάτου 12/9

Το isports.gr σας είχε ενημερώσει για όσα συζητήθηκαν στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση του Αστέρα Βλαχιώτη – ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ. Ακολουθεί η επίσημη ενημέρωση από την ΠΑΕ.

Η ενημέρωση από την ΠΑΕ:

Το Σάββατο 12.09.20 στο Δημοτικό Στάδιο Βλαχιώτη πραγματοποιήθηκε Έκτακτη Γενική Συνέλευση με πολυάριθμη συμμετοχή φίλων και μελών της ομάδος και συζητήθηκαν , θέματα που αφορούσαν την οργάνωση της, την σύσταση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ και την δυνατότητα αγοράς μετοχών που σύντομα με αναλυτική ανακοίνωση θα καθορίζεται ο τρόπος της προμήθεια τους.

Παρέστησαν , ο Δήμαρχος Ευρώτα κ. Βέρδος Δήμος με τους αντιδημάρχους Βασίλειο Μπόλλα και Μπούτσαλη Ζαχαρία, αποδεικνύοντας έμπρακτα την αρεστή συνεργασία μας προς όφελος του τόπου μας και την στήριξή τους στην ομάδα μας.

Επίσης, ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Λακωνίας κ. Καρράς Παναγιώτης που είναι συνεχώς δίπλα μας και βοηθά με κάθε τρόπο την ομάδα μας και με συντονισμένες ενέργειες την πρόταση μας για την σύμπτυξη της S.L.2 και F.L. σε μια ενιαία Β’ Εθνική.

Συνεχίζουμε δυναμικά την προσπάθεια μας για μια ομάδα όλων των Λακώνων και ευελπιστούμε στην στήριξη τους και την συμμετοχή τους.

Βλαχιώτη 14.9.20

Το Δ.Σ. ΠΑΕ