Οικονόμου: Ο Άρης Σκάλας ήρθε στη Γ΄Εθνική για να μείνει.

Ο Κώστας Οικονόμου μίλησε για τον Άρη Σκάλας και το φαβορί του 7ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.  Διαβάστε την συνέντευξη που έδωσε στο soccerlive.gr και τον Κυριάκο Παντζαρίδη ο προπονητής του Άρη Σκάλας.

Ο Άρης Σκάλας ήρθε… για να μείνει στην Γ’ Εθνική.

Αυτό είναι το σύνθημα που πηγάζει από τα ενδότερα του συλλόγου.

Απόδειξη αποτελούν και οι δηλώσεις του προπονητή της ομάδας, Κώστα Οικονόμου που έκανε το δικό του σχόλιο για τον όμιλο που συμμετέχει η ομάδα του (7ος) στο νέο πρωτάθλημα λέγοντας:

“Ο όμιλος είναι δύσκολος και για εμάς και γίνεται ακόμη δυσκολότερος γιατί βρισκόμαστε για πρώτη φορά στην Γ’ Εθνική. Νομίζω ότι φαβορί είναι η Κηφισιά και από εκεί και πέρα νομίζω ότι οι περισσότερες ομάδες θα είναι ισοδύναμες και θα είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα”.

Για το ματς της πρεμιέρας με την Κηφισιά, ο έμπειρος κόουτς είπε

“Νομίζω ότι μας έτυχε το πιο δύσκολο παιχνίδι αλλά οι πρεμιέρες πάντα κρύβουν εκπλήξεις. Εμείς θα προσπαθήσουμε να πάρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα όπως θα κάνουμε σε όλα τα ματς”.

Για το στόχο του Άρη Σκάλας, ο κ. Οικονόμου είπε

“Ο στόχος του Άρη Σκαλάς αποτελεί η παραμονή και στη συνέχεια να κάνουμε Δεν ήρθαμε στην Γ’ Εθνική για να κάνουμε μια απλή συμμετοχή. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο”. 

Τέλος, και σε ότι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, το προσεχές σαββατοκύριακο έχει δοθεί ρεπό στο ποδοσφαιρικό τμήμα ενώ από Δευτέρα θα ξεκινήσουν και πάλι οι διπλές προπονήσεις.

ΠΗΓΗ: https://www.soccerlive.gr/