ΒΟΜΒΑ 10 με ΤΟΝΟ(Ν) στους Μολάους! Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ στον ΜΟΛΑΪΚΟ!

Πολύ μεγάλη επιτυχία για τον Μολαϊκό η ένταξη του Παναγιώτη Γιαννόπουλου στο δυναμικό του.

Ο 26 χρόνος ποιοτικός επιτελικός μέσος με παραστάσεις από Α’, Β’ και Γ’ Eθνική (Πανσερραϊκό, Πιερικό, Κύπρο, Μάλτα, Ιάλυσος, Απόλλων Παραλιμνίου κτλ) όπως και έχει φορέσει και τιμήσει το εθνόσημο της πατρίδας μας με τις κατηγορίες Κ-17 και Κ19, έρχεται στην ομάδα του ΜΟΛΑΪΚΟΥ για να δώσει λύσεις στις θέσεις 8-10 με την ποιότητα του.

Ο Βασίλης Καλαμβόκης δήλωσε για την μεταγραφή του Παναγιώτη Γιαννόπουλο στο Μολαϊκό:

Μετά από εισήγηση του προπονητικού team, κ. Γιώργο Κουτουλα & Γιώργο Αποστολάκη για ενίσχυση της ομάδας μας σε αυτή την θέση, ο Team manager της ομάδας μας κ. Γραμματικάκη Κώστας, συγκέντρωσε στοιχεία ποδοσφαιριστών, όπως και επικοινώνησε μαζί τους για να βρούμε τον κατάλληλο ποδοσφαιριστή για την θέση αυτή.

Από όλες τις επιλογές που είχαμε, ο Παναγιώτης ήταν στην πρώτη θέση της λίστας μας. Αφού πρώτα είχαμε επικοινωνήσει πολλές φορές μαζί του τηλεφωνικώς, πήγα αυτοπροσώπως στις Σέρρες όπου βρισκόταν, για να τον συναντήσω και από κοντά για να γνωρίσω τον χαρακτήρα του και την προσωπικότητα του.

Αφού με κέρδισε από την πρώτη στιγμή, του ανέλυσα στη συνέχεια το πλάνο της Διοίκησης του ΜΟΛΑΪΚΟΥ.

Η κατάληξη αυτής της διαπραγμάτευσης – συζήτησης ήταν ο Παναγιώτης Γιαννόπουλος να αγωνίζεται για την εφετινή σεζόν με τα χρώματα του ΜΟΛΑΪΚΟΥ.

Καλή δύναμη Άρχοντα και μάγεψε μας !!!

Το ΔΣ του ΜΟΛΑΪΚΟΥ καλοσοριζει τον Παναγιώτη Γιαννοπουλο στην ομάδα μας, του εύχεται ολόψυχα υγεία, ευτυχία και να μαγέψει με την ποδοσφαιρική του ικανότητα όλο τον φίλαθλο κόσμο του Δήμου Μονεμβασιάς

 

Ο Παναγιώτης Γιαννόπουλος δήλωσε μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στο Μολαϊκό:

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της Διοίκησης του Μολαϊκού και ιδιαίτερα τον κ. Βασίλη Καλαμβόκη για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο μου.

Το πλάνο και το όραμα που μου παρουσίασαν με έπεισαν να έρθω στην ομάδα και να τη βοηθήσω να πετύχει τους στόχους της!

Στη συνέχεια ρωτήσαμε τον κύριο Βασίλη Καλαμβόκη για το ενδεχόμενο να συνεχιστούν οι μεταγραφές, διαβάστε την απάντησή του:

Βάση πλάνου και σχεδιασμού οι μεταγραφές ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ

Ίσως συμπληρώσουμε το ρόστερ με ένα παιδί ακόμη, ηλικίας 16-18 ετών λόγω της ιδιαιτερότητας του πρωταθλήματος.

Εύχομαι σε όλο το κόσμο υγεία, να τηρούμε όλοι το ιατρικό πρωτόκολλο (λόγο COVID-19) και είμαι πεπεισμένος πως ο ΚΟΡΜΟΣ του ΜΟΛΑΪΚΟΥ και οι μεταγραφές που ήρθαν θα δημιουργήσουν μια ΟΜΑΔΑ πλήρως ανταγωνιστική.

Θέλω τέλος να ευχαριστήσω όλους του συνεργάτες μου για την μέχρι τώρα δουλειά που έχουν κάνει.

Συνεχίζουμε δυναμικά, ο καθένας από τον τομέα του, και με χαρά και καλή διάθεση θα πετύχουμε τους στόχους μας.

Επίσης θα ήθελα να ζητήσω από όλο τον φίλαθλο κόσμο του Δήμου Μονεμβασιάς να αγκαλιάσει αυτή την προσπάθεια.

 

οι φωτογραφίες είναι από τις Σέρρες