Ο Δήμος Σπάρτης στηρίζει την ΠΡΩΤΗ ομάδα που θα εκπροσωπεί την ΣΠΑΡΤΗ στην Α’ Εθνική!

Ο Δήμος Σπάρτης είναι διατεθειμένος να στηρίξει σημαντικά την προσπάθεια των Καρυάτιδων Σπάρτης.

Το σύνθημα των Καρυάτιδων Σπάρτης είναι το εξής:

Για πρώτη φορά η ΣΠΑΡΤΗ στην Α’ Εθνική!

Την Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου έλαβε χώρα στο παλαιό Δημαρχείο Σπάρτης συνάντηση που πήρε την πρωτοβουλία να κάνει ο Δήμος Σπάρτης για να βρεθούν τρόποι οικονομικής στήριξης της γυναικείας ομάδας της Σπάρτης, των Καρυάτιδων Σπάρτης.

Μια αξιέπαινη κίνηση του Δήμου Σπάρτης που αναμένεται να στηρίξει σημαντικά το ερασιτεχνικό γυναικείο ποδόσφαιρο της πόλης της Σπάρτης.

Παρουσία του Δημάρχου Σπάρτης, Πέτρου Δούκα και όλων των παρατάξεων και μελών του Δημοτικού Συμβουλίου ανακοινώθηκε επίσημα και ομόφωνα η ΑΝΑΓΚΗ στήριξης της πρώτης ομάδας που θα εκπροσωπήσει την πόλη της Σπάρτης στην κορυφαία τη τάξει κατηγορία.

Συγκεκριμένα αναφέρθηκε ότι ο Δήμος θα βοηθήσει με ένα σημαντικό ποσό – 8 χιλιάδες – την προσπάθεια αλλά και θα προσπαθήσει να κινητοποιήσει τους Σπαρτιάτες και τις Σπαρτιάτισσες, τις επιχειρήσεις της πόλης καθώς και τους ομογενείς όπως είπε ο Δήμαρχος Σπάρτης, κύριος Πέτρος Δούκας.

Η αντιδήμαρχος κυρία Γεωργία Ζαχαράκη Αναστασοπούλου αναφέρθηκε και στην αρωγή συλλόγων και οργανώσεων που έχουν κοινωνικές δράσει μεταξύ των οποίων θα είναι οι «Θυγατέρες της Πηνελόπης.»

Αυτό που πρέπει να γίνει κατανοητό σε όλους είναι το γεγονός ότι οι οικονομικές ανάγκες της ομάδας είναι πολύ μεγάλες – μεταξύ 70 και 100 χιλιάδων, οι Διοικούντες θα αναλύσουν τα έξοδα το άμεσο χρονικό διάστημα.

Ένα ποσό αρκετά μεγάλο, αν λάβουμε υπόψιν μας ότι δεν υπάρχει ο βασικός χρηματοδότης αλλά το Δ.Σ. αποτελούν γονείς των αθλητριών και όσοι προθυμοποιήθηκαν να βοηθήσουν.

Δυο νέα πρόσωπα που στηρίζουν σημαντικά τις προσπάθειες των Διοικούντων της ομάδας είναι η κυρία Ευγενία Τσάχαλη του Αργύρη και η κυρία Δήμητρα Καρούνου. Το Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.

Δύο σημαντικές κατηγορίες εξόδων είναι οι:

i. τα έξοδα των μετακινήσεων των ταξιδιών, 3 στη Κρήτη, 4 στην Αθήνα, 1 στο Μεσολόγγι, 1 στην Εύβοια, 1 στο Άργος

ii. αμοιβές παικτριών

 

Πολλοί οι τρόποι στήριξης της πολύ μεγάλης προσπάθειας που γίνεται στην ομάδας, αναλυτικά αναφέρουμε τους:

i. οικονομική στήριξη των 10 ευρώ – θα μπορείτε να βρείτε σε συγκεκριμένα σημεία της πόλης

ii. εγγραφή μέλους – παρέχεται εισιτήριο διαρκείας και έχει δικαίωμα ψήφου, 50 ευρώ

iii. πινακίδα στο Δημοτικό Στάδιο Σπάρτης, 250 ευρώ

iv. προβολή στο διαδίκτυο (κοινωνικά δίκτυα + τοπικά ΜΜΕ), 250 ευρώ

v. Συνδυαστικά η πινακίδα και η προβολή στο διαδίκτυα, 400 ευρώ