Λευτέρης Αυγενάκης: Οριστικό τέλος στην αναδιάρθρωση

Οριστικό τέλος στις ελπίδες των ομάδων της Football League για ενοποίηση της κατηγορίας με τη Super League 2.

Μετά την αρνητική απόφαση της διοργανώτριας αρχής ήρθε και η σειρά του υφυπουργού αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, για να κλείσει οριστικά το θέμα.
Ο Λευτέρης Αυγενάκης τοποθετήθηκε επί του θέματος από το βήμα της Βουλής απαντώντας στο αίτημα του ΜέΡΑ25 λέγοντας κατά λέξη:
«Πάμε στο θέμα της αναδιάρθρωσης. Γνωρίζετε ότι την Τετάρτη συνεδρίασε το επίσημο όργανο της Super League 2 – Football League; Έγινε λοιπόν συνεδρίαση κι έβγαλε κι ανακοίνωση. Ξέρετε τι λέει;
Εγκρίθηκε η προκήρυξη του πρωταθλήματος της Super League 2 αγωνιστικής περιόδου 2020-21 κι απεστάλη στην ΕΠΟ προς τελική έγκριση. Το πρωτάθλημα της S.L.2 θα διεξαχθεί με 14 ομάδες, θα προβιβαστούν τέσσερις ομάδες από την Football League και κατόπιν αυτών ζητάμε άμεση συνάντηση μαζί σας για να συζητήσουμε τις προτάσεις της Ένωσης που στοχεύουν στην αναβάθμιση του πρωταθλήματος”.
Τι λέγαμε από την πρώτη στιγμή; Ότι είμαστε θεσμικοί. Δεν θα λειτουργήσουμε ερήμην του θεσμικού οργάνου, δηλαδή της διοργανώτριας αρχής. Πράγμα το οποίο το τηρήσαμε. Την Πέμπτη το πρωί, μένει να οριστεί η ώρα, θα γίνει συνάντηση με αντιπροσωπεία της διοργανώτριας αρχής S.L.2 – F.L. για να συζητήσουμε τα θέματα κατόπιν της απόφασης που πήραν μόλις την Τετάρτη. Τα πράγματα είναι πολύ ξεκάθαρα. Λειτουργούμε θεσμικά».

ΠΗΓΗ: https://www.dimokratiki.gr/