Ο Αστέρας Βλαχιώτη ανώτερος από την Καλαμάτα

Σε ένα δυνατό φιλικό στο γήπεδο της Μικρομάνης, Καλαμάτα και Αστέρας Βλαχιώτη αναδείχθηκαν ισόπαοι με σκορ 1-1 με τον Αστέρα να κερδίζει τις εντυπώσεις.

Χρήσιμα συμπεράσματα για την ετοιμότητα των ομάδων τους έβγαλαν Νίκος Αναστόπουλος και Γιώργος Βαζάκας στο φιλικό που έγινε το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου.

Στο πρώτο ημίχρονο υπήρχε μόνο ο Αστέρας Βλαχιώτη στο γήπεδο και δίκαια προηγήθηκε με τον Βερνάρδο στο 20ο λεπτό της αναμέτρησης.

Κάθετη πάσα του Αργεντίνου Κομάτσι, αποδέκτης της μπάλας ο Βερνάρδος ο οποίος αφού πέρασε και τον Αραμπατζή έκανε με ωραίο πλασέ το 0-1.

Οι Καλαματιανοί ισοφάρισαν στο 55′ με τον Γουέσλεϊ.

Στη συνέχεια του αγώνα ο ρυθμός έπεσε, ο Αστέρας Βλαχιώτη συνέχισε να είναι καλύτερος με το ισόπαλο 1-1 να παραμένει έως το τέλος της αναμέτρησης.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Τσουλάκος με βοηθούς τους Μπασιλάρη, Μπαρδή.

Παρότι ήταν το πρώτο ουσιαστικά δυνατό φιλικό, η oμάδα της Λακωνίας δείχνει ότι βρίσκεται σε καλό δρόμο.

Ο Αναστόπουλος για την Καλαμάτα ξεκίνησε τους: Αραμπατζής, Παπαγεωργίου, Ράντι, Γκαλίτσιος, Ζερόμ, Ζαχαρόπουλος, Καϊλι, Ντάουντ, Σίλβα, Μουχουμ, Ηλιόπουλος.

Αγωνίστηκαν και οι: Σουμπίνιο, Φελίπε, Κέρι, Αλεξόπουλος, Καρουτης, Τριανταφυλλάκης, Γουέσλεϊ

Ο Βαζάκας για τον Αστέρα Βλαχιώτη ξεκίνησε τους: Παϊτέρης, Ευαγγελιδάκης, Πρικας, Κορνέζος, Μάγκας,Νικολάου, Κομάτσι, Σκεντεράι, Βερνάρδος, Καλέργης, Μάρτσεβ.

Αγωνίστηκαν και οι: Κουρτέσης, Παπουλής, Πέτσης, Φαρμάκης, Ασημάκης, Παλιάτσος, Ζαϊμι, Ναλντάο.