Αστέρας Βλαχιώτη: Ο Βαζάκας για φιλικό με Καλαμάτα, αναδιάρθρωση, μεταγραφές και ρόστερ

Διαβάστε τις δηλώσεις του Γιώργου Βαζάκα μετά την λήξη του ισόπαλου εκτός έδρας φιλικού με την Καλαμάτα – ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για το ρεπορτάζ του αγώνα

Οι δηλώσεις του Γιώργου Βαζάκα:

Για την πολύ καλή παρουσία του Αστέρα Βλαχιώτη

Η εικόνα της ομάδας μας δίνει αισιοδοξία για την επόμενη ημέρα, είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα. Είμαστε μια ομάδα που πρώτη φορά βγαίνει στην επαγγελματική κατηγορία, έχουμε νέα παιδιά, έχουμε μέσο όρο ηλικίας 22 ετών. Έχουν την όρεξη και το ταλέντο για να μπορέσουν να κάνουν την ανάλογη πορεία στο πρωτάθλημα και να πάνε τον Αστέρα Βλαχιώτη εκεί που μπορούν.

Για την αναδιάρθρωση

Μετά από το μαραθώνιο διαπραγματεύσεων, τηλεδιασκέψεων, έδειξε ότι όλα αυτά δεν ήταν τίποτα.  Οδηγήθηκε το ποδόσφαιρο ένα βήμα πίσω. Εμείς που αγαπάμε το ποδόσφαιρο δουλεύοντας μαζί με τα παιδιά γιατί πρωταγωνιστές είναι οι ποδοσφαιριστές και μετά οι προπονητές. Να δουλέψουμε για να ανεβάσουμε το δύσμοιρο ποδόσφαιρο. Είδατε ότι ο κόσμος ήρθε στο γήπεδο, παρά τον κορωνοϊό, ο κόσμος διψά για καλό ποδόσφαιρο.

Για τις μεταγραφές που έγιναν από τον Κούτση

Είναι πολοί καλοί παίκτες. Είτε τους πήρε ο Κούτσης, είτε τους παίρνω εγώ, λειτουργούμε και οι δύο για το καλό του Αστέρα. Το θέμα είναι να κάνουν οι ποδοσφαιριστές αυτό που σχεδιάζουμε. Πρέπει να έχουμε το κεφάλι κάτω. Δεν έχει καμία σημασία το αποτέλεσμα. Καμμία σχέση τα φιλικά με το πρωτάθλημα, εκεί θα πέφτουν κορμιά και όλα θα κρίνονται στην λεπτομέρεια. Εμείς δοκιμάζουμε σχήματα όπως και ο Αναστασόπουλος, από άλλα είμαστε ευχαριστημένοι, από άλλα δεν είμαστε. Αστέρας Βλαχιώτη και Καλαμάτα δείχνουν ότι θα είναι δυο καλές ομάδες του πρωταθλήματος. Το καλύτερο πρωτάθλημα πέρυσι ήταν της Football League, φέτος θα είναι πάλι το ίδιο.

Για το αν έχει κλείσει το ρόστερ και τα φιλικά;

Περιμένουμε άλλους 2 παίκτες, ένα σέντερ φορ και ένα χαφ. Θα παίξουμε και άλλο φιλικό με την Καλαμάτα.  Δεν υπάρχουν πολλές ομάδες στο Νομό που θα μας δείξουν που βαδίζουμε και που μπορούμε να φτάσουμε.

Για την προετοιμασία

Κάνουμε διπλές προπονήσεις ακόμη, έχουμε κάνει 26 διπλές προπονήσεις, ξεκινήσαμε 20 Αυγούστου. Δουλειά, είναι νέα παιδιά, είναι σφουγγάρια. Θα πάρουν την ευκαιρία και θα προχωρήσουν, γιατί πολλά παιδιά από αυτά τώρα εμφανίζονται στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο.