Αντωνίου: «Μπορούσαμε να πετύχουμε δύο γκολ με Παναθηναϊκό»

Ο Σωτήρης Αντωνίου που μετά το 65’ χρησιμοποίησε για ακόμη ένα φιλικό ματς αρκετούς νεαρούς παίκτες που προέρχονται από την ομάδα Νέων, δήλωσε στην κάμερα του «Παναθηναϊκός TV».

«Ήταν ένα θετικό παιχνίδι για εμάς, απέναντι σε μια πάρα πολύ μεγάλη ομάδα, όπως είναι ο Παναθηναϊκός. Φανταστείτε ότι μας χωρίζει μια κατηγορία ολόκληρη. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν αρκετά ανταγωνιστικοί.

Θα μπορούσαμε να πετύχουμε και δύο τέρματα σε κάποιες φάσεις, παίξαμε το παιχνίδι μας, αυτό που θέλουμε να κάνουμε στο πρωτάθλημα της 2ης κατηγορίας, να πρεσάρουμε ψηλά, να μπορέσουμε να κρατήσουμε τη μπάλα, να παίξουμε ωραίο και δημιουργικό ποδόσφαιρο, χωρίς να έρθουμε, να μείνουμε πίσω από τη μπάλα καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και να βγούμε με αντεπιθέσεις.

Αυτό είναι το στιλ του παιχνιδιού, που θέλουμε να κάνουμε και νομίζω η συγκεκριμένη ομάδα, που παίξαμε σήμερα, μας έδωσε αισιοδοξία ότι μπορούμε να καταφέρουμε το στόχο που έχουμε για το Πρωτάθλημα.

Είμαστε στο στάδιο της προετοιμασίας μας, το τελευταίο διάστημα παίξαμε με δύο ομάδες που είναι στη Σούπερ Λίγκα 1, οι οποίες είναι έτοιμες. Η δική μας ομάδα έχει πολλά παιδιά και από πέρσι, 12 παιδιά προέρχονται από την ομάδα Νέων (την τελευταία διετία).

Μας λείπουν παιχνίδια από το Μάρτιο, δεν είμαστε ακόμα στο στάδιο, που θέλουμε, αλλά σήμερα (σ.σ χθες) μας δόθηκε ακόμα μια ευκαιρία να τεστάρουμε όλους τους παίκτες».