Το χορηγικό πρόγραμμα του Μολαϊκού

To χορηγικό πρόγραμμα του Μολαϊκού για την περίοδο 2020-21

Πρόσκληση προς τον επιχειρηματικό και εμπορικό κόσμο που αγαπά τον αθλητισμό και τη Λακωνία, απευθύνει η διοίκηση του “Ο.Φ.Μ. Μολαϊκού” για να στηρίξουν την τεράστια προσπάθεια των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και της λέσχης φίλων του Μολαϊκού, για την αναβάθμιση και ενίσχυση της Ποδοσφαιρική ομάδας του συλλόγου, που θα αγωνιστεί φέτος στην Γ’ Εθνική κατηγορία.
Την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2020 στη διάρκεια της εκδήλωσης για την Επίσημη Παρουσίαση της ομάδας, πραγματοποιήθηκε συγχρόνως και η παρουσίαση του “Χορηγικού Προγράμματος 2020-2021”. Όπως ανέφεραν στις ομιλίες τους ο Πρόεδρος του Μολαϊκού κ. Πουλίκος Δεληγιάννης και ο Α’ Αντιπρόεδρος – Υπεύθυνος Οργάνωσης και Επικοινωνίας κ. Βασίλειος Καλαμβόκης, η πρόσκληση δεν έχει αποδέκτες τους ανθρώπους που θα επιθυμούσαν απλά να στηρίξουν οικονομικά τον σύλλογο, αλλά σε ανθρώπους που μοιράζονται τις ίδιες αξίες για τη ζωή και τον αθλητισμό, διότι το όραμα του Μολαϊκού δεν περιορίζεται σε αγωνιστικούς στόχους, αλλά περιλαμβάνει ένα μακροχρόνιο σχέδιο που βασίζεται στο ευ ζην μέσα από τον αθλητισμό, μακριά από τα ναρκωτικά και την βία, δίνοντας μεγάλη βαρύτητα στην ανάπτυξη αθλητικών ακαδημιών και εθελοντικών ομάδων με πρόγραμμα κοινωνικών και περιβαλλοντικών δράσεων.
Συνοδοιπόροι ήδη σε αυτή τη προσπάθεια είναι οι φορείς Τοπικής Αυτοδιοίκησης, καθώς μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα ενέκριναν και ξεκίνησαν την ανακαίνιση και αναβάθμιση του γηπέδου των Μολάων, που αποτελεί έδρα του Μολαϊκού και θα φιλοξενήσει όλους τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας.
Το χορηγικό πρόγραμμα του Μολαϊκού είναι ιδιαίτερα ελκυστικό καθώς προσφέρει μεγάλη ανταποδοτικότητα και προβολή στους χορηγούς, τόσο φυσική με την προβολή εντός γηπέδου αλλά καιψηφιακή μέσω τον δημοσιεύσεων και την αξιοποίηση των social media.
Η Διοίκηση του Ο.Φ.Μ. “Ο ΜΟΛΑΪΚΟΣ” στέλνει το μήνυμά της για να συμβάλλουν όλοι – ο καθένας από το πόστο του στην πραγματοποίηση ενός άρτιου οργανωτικά και με μεγάλο αγωνιστικό ενδιαφέρον πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας και την ευχή να γεμίσει σύντομα το γήπεδο των Μολάων με τα τμήματα των ακαδημιών και αθλούμενους και φυσικά σε κάθε αγώνα τους φιλάθλους συσπειρωμένους στις κερκίδες να υποστηρίζουν την ομάδα.