Μια γροθιά το Λακωνικό ποδόσφαιρο γράφει ιστορία σε μια χρονιά ορόσημο! (φωτογραφίες, βίντεο)

Στις Κροκέες χτύπησε η καρδιά του Λακωνικού ποδοσφαίρου το Σάββατο 3 Οκτωβρίου

Το Σάββατο 3 Οκτωβρίου η ΕΠΣ Λακωνίας παρέθεσε δείπνο στους ανθρώπους των πέντε ομάδων που εκπροσωπούν την Λακωνία στις Εθνικές κατηγορίες στην ταβέρνα Καλλίγευστον στις Κροκέες.

Το δείπνο ήταν άλλη μια αξιέπαινη πρωτοβουλία της ΕΠΣ Λακωνίας και του Προέδρου, Τάκη Καρρά λίγες μόλις ημέρες μετά την όμορφη εκδήλωση στο Γεράκι – ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ.

Μέσα στο κυκεώνα των δυσκολιών που υπάρχουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο και την κοινωνία με την πανδημία του κορωνοϊού το Λακωνικό ποδόσφαιρο ενωμένο και δυνατό σε μια χρονιά ορόσημο στην ιστορία του.

Πέντε ομάδες εκπροσωπούν την Λακωνία στις Εθνικές κατηγορίες με μια μάλιστα εξ αυτών, οι Καρυάτιδες Σπάρτης να βρίσκονται στην υψηλότερη τη τάξει κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου την Α’ Εθνική. Ο Αστέρας Βλαχιώτη στη Football League και τρεις ομάδες, ο Μολαϊκός, ο Πανγυθεατικός και ο Άρης Σκάλας στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Οικοδεσπότες της βραδιάς για την ΕΠΣ Λακωνίας ήταν ο Πρόεδρος, Τάκης Καρράς, ο γενικός γραμματέας, Θέμης Δογαντζής, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλημάτων Σωτήρης Πουλικόγιαννης και το μέλος της Ένωσης Παναγιώτης Κριμήτσος.

Μια δεξίωση στην οποία παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Ευρώτα, Δήμος Βέρδος.

Οι Καρυάτιδες Σπάρτης εκπροσωπήθηκαν από τον Πρόεδρο Ευστράτιο Λιναρδάκη και τον ταμία Μπάμπη Νικόλαρο.

Ο μεγαλομέτοχος του Αστέρα Βλαχιώτη, Πέτρος Μαρτσούκος και ο Νίκος Χελιώτης.

Ο επίτιμος Πρόεδρος του Μολαϊκού Πουλίκος Δεληγιάννης, μαζί με τον υπεύθυνο οργάνωσης και επικοινωνίας Βασίλη Καλαμβόκη και τον Μιχάλη Καρούνη.

Τον Πανγυθεατικό εκπροσώπησαν ο Γρηγόρης Αναγνωστάκος και ο ταμίας Βασίλης Κολοκυθάκος.

Εκ μέρους του Άρη Σκάλας βρέθηκε ο Γενικός Γραμματέας της ομάδας, Γεώργιος Δούμουρας.

 

Σε επόμενα άρθρα θα αναρτηθούν δηλώσεις όλων των παρευρισκόμενων στον Ανδρέα Τσαρούχα και τον Γιάννη Παυλάκο και την κάμερα του Report24.gr και του BEST TV.

Βίντεο από την βραδιά

Φωτογραφίες από την βραδιά