Πρεμιέρα για την ζωντανή ενημέρωση του isports.gr!

Πρεμιέρα – σήμερα Κυριακή 4/10 στις 4:15 μ.μ. με την 1η φάση του Κυπέλλου Λακωνίας – για την ζωντανή ενημέρωση της εξέλιξης των αγώνων, το πιο δυνατό σημείο του αθλητικού site της Λακωνίας, isports.gr.

Μια ζωντανή ενημέρωση που είναι το σήμα κατατεθέν του αθλητικού site της Λακωνίας, isports.gr και την οποία έχουν αγκαλιάσει όλος ο κόσμος.

Στις ημέρες της πανδημίας του κορωνοϊού και χωρίς την παρουσία φιλάθλων, το αθλητικό site της Λακωνίας, isports.gr θα σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και θα σας ενημερώνει με όλες τις πληροφορίες για τους αγώνες.

Eυχαριστούμε όσους μας ενημερώνουν από τα γήπεδα και βοηθούν στην ενημέρωση.

Προτρέπουμε τις ομάδες να δώσουν μεγάλο βάρος στην ενημέρωση του φίλαθλου κόσμου, ιδιαίτερη την φετινή περίοδο που προς το παρόν δεν θα υπάρχουν φίλαθλοι στις κερκίδες.

Το πιο σημαντικό στοιχείο που χρειάζεται ο φίλαθλος είναι να ενημερωθεί ζωντανά – κατά την διάρκεια του αγώνα – για την εξέλιξη του αγώνα της αγαπημένης του ομάδας αλλά και γενικότερα όλων των αγώνων όλων των πρωταθλημάτων.

Κάτι το οποίο αποδεικνύεται από τα πολύ μεγάλους αριθμούς ταυτόχρονων επισκεπτών κατά την διάρκεια της ζωντανής ενημέρωσης.

Το αθλητικό site της Λακωνίας, είναι στη διάθεση των ομάδων για να τις βοηθήσει στην ικανοποίηση της βασικής απαίτησης του φίλαθλου κόσμου.