Ο Άρης Σκάλας στέλνει μήνυμα σε πολλαπλούς αποδέκτες.

Η ανακοίνωση του Δ.Σ. του Άρη Σκάλας με την οποία χαρακτηρίζει την προσέγγιση ποδοσφαιριστών του από άλλες ομάδες ανήθικη, ανέντιμη και αντιδεοντολογική κίνηση.

Διαβάστε την ανακοίνωση της ομάδας της Σκάλας η οποία απευθύνεται σε πολλαπλούς αποδέκτες:

Γνωρίζουμε όλοι πως στην Γ΄ Εθνική κατηγορία οι συμφωνίες των ομάδων με τους παίχτες δεν επικυρώνονται με ενυπόγραφα συμβόλαια αλλά με αμοιβαίες δια λόγου δεσμεύσεις. Ως Άρης Σκάλας έχουμε προχωρήσει σε αντίστοιχες συμφωνίες με όλους τους ποδοσφαιριστές του που έχουμε ανακοινώσει στο ρόστερ μας, υλοποιώντας όσα έχουμε δεσμευτεί προς αυτούς από πλευράς οικονομικών υποχρεώσεων (προκαταβολών).

Όλοι οι ποδοσφαιριστές που προσεγγίσαμε ήταν ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ και αναζητούσαν τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους, δεν προσεγγίσαμε ΚΑΝΕΝΑΝ ποδοσφαιριστή που να έχει ήδη έρθει σε συμφωνία με άλλη ομάδα.

Παρατηρούμε έκπληκτοι τον τελευταίο καιρό άλλες ομάδες να καταβάλλουν προσπάθειες ώστε να προσεγγίσουν ποδοσφαιριστές που ήδη έχουν συμφωνήσει και έχουν ξεκινήσει την προετοιμασία τους με την ομάδα μας. Κάτι τέτοιο είναι ΑΝΗΘΙΚΟ, ΑΝΕΝΤΙΜΟ και ΑΝΤΙΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΚΟ.

Τους καλούμε να συνετιστούν και να σταματήσουν άμεσα, μένοντας πιστοί στις αξίες του «ευ αγωνίζεσθαι», καθώς δεν ταιριάζει σε σωματεία με Ιστορία να μεταχειρίζονται τέτοιου είδους ραδιούργες πρακτικές. Σε διαφορετική περίπτωση να γνωρίζουν πως θα απαντήσουμε με τρόπο που θα τους εκθέσει στα μάτια ολόκληρης της φίλαθλης κοινής γνώμης.

Εκ του Δ.Σ. του Άρη Σκάλας