Ισχυρή διοίκηση με νέους επιχειρηματίες στον Ατρόμητο Χιλιομοδίου

Διοικητικές εξελίξεις στον Ατρόμητο Χιλιομοδίου, αντίπαλο του Πανγυθεατικού την πρεμιέρα του Πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Οι διοικητικές εξελίξεις τρέχουν στον Ατρόμητο Χιλιομοδίου με τον Δημήτρη Μπίτζιο να έχει πάρει επάνω του την κατάσταση, φέρνοντας νέους επιχειρηματίες που θα στηρίξουν την προσπάθεια της ομάδας στη Γ’ Εθνική.

Ένας από αυτούς είναι ο Κώστας Παπαγιαννόπουλος, ο οποίος έδωσε τα χέρια με τον Μπίτζιο, δεσμεύτηκε να βοηθήσει οικονομικά την ομάδα και αναμένεται να τοποθετηθεί στο νέο Δ.Σ., το οποίο θα ανακοινωθεί μες τις επόμενες μέρες, με τον Κώστα Φλόκα να αναλαμβάνει την προεδρία.

Ο Μπίτζιος φανερά εκνευρισμένος με τη στάση κάποιων παραγόντων χρησιμοποίησε σκληρή γλώσσα, ενώ εμφανίστηκε αποφασισμένος μαζί με τους νέους επιχειρηματίες που θα μπουν στον Ατρόμητο, να κάνουν τα πάντα προκειμένου η ομάδα να πρωταγωνιστήσει.

«Θα πρέπει κάποιοι να καταλάβουν πως το τζάμπα πέθανε. Δεν έχουν θέση στον Ατρόμητο, όσοι δεν μπορούν να συνεισφέρουν οικονομικά και δεν είναι συνεπείς σ’ αυτά που είχαν υποσχεθεί. Ο Ατρόμητος θα πρωταγωνιστήσει είτε το θέλουν κάποιοι είτε όχι.

Η νέα διοίκηση θα είναι ισχυρή με δυνατούς επιχειρηματίες που θα βάλουν το χέρι στην τσέπη, όπως ο Κώστας Παπαγιαννόπουλος, τον οποίο ευχαριστώ και προσωπικά», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μπίτζιος.

ΠΗΓΗ: stisentra.gr