Οι ξεχωριστές στιγμές της ένωσης της Λίβερπουλ με τον Κλοπ. Κλείνουν 5 χρόνια συνεργασίας.

Γιούργκεν Κλοπ και Λίβερπουλ γιορτάζουν σήμερα την πέμπτη επέτειό τους και ο Γερμανός προπονητής θυμάται το τηλεφώνημα με το οποίο άρχισαν όλα.

 

Είναι ο προπονητής που οδήγησε τους «κόκκινους» όχι μόνο στην κορυφή της Ευρώπης, στην κορυφή του κόσμου και στην κατάκτηση του αγγλικού πρωταθλήματος μετά από τριάντα χρόνια.

Μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, ο Γερμανός θυμήθηκε πως άρχισε η κοινή του ιστορία με τη Λίβερπουλ.
«Δεν μπορώ να ξεχάσω τη στιγμή που έλαβα το τηλεφώνημα από τον μάνατζερ μου που μου είπε ότι η Λίβερπουλ ενδιαφέρεται. Και το συναίσθημα που είχα εκείνη τη στιγμή

Το είπα μερικές φορές, ήμουν εντελώς σε διάθεση διακοπών. Ήμασταν στην Πορτογαλία, στη Λισαβόνα, με την οικογένεια, και τα δύο παιδιά μας.

Στην πραγματικότητα, δεν έλαβα πολλές τηλεφωνικές κλήσεις εκείνη την εποχή, ήταν σαν:” Έλα, μην με ενοχλείς. “Αλλά τότε που είδα την κλήση ήταν σαν να είχα την αίσθηση ότι θα μπορούσε να είναι κάτι ενδιαφέρον. Λοιπόν, παίρνω το τηλέφωνο και ένιωσα τον ενθουσιασμό μέσα μου. Αλλά, λόγω όσων είχα πει πριν στην οικογένειά μου, δεν μπορούσα αμέσως να πω:” Ναι! Ας το κάνουμε! “Έπρεπε να ρωτήσω:” Ποια είναι η γνώμη σου; “Θυμάμαι ακόμα ότι και τα δύο αγόρια είπαν:” Ναι! “Κοιτάζουμε την Ούλα και κοίταξε και τους τρεις μας και είπε:” Ω, φαίνεται ότι οι διακοπές  τελείωσαν» θυμάται ο Κλοπ

«Ήταν μια πολύ ωραία στιγμή να είμαστε μαζί μαζί. Δεν είχε αποφασιστεί τίποτα εκείνη τη στιγμή, δεν μίλησα με κανέναν άλλο. Επιστρέψαμε σπίτι, ο Μάικ Γκόρντον μου τηλεφώνησε μετά δύο μέρες αργότερα,. Μετά πέταξα στη Νέα Υόρκη και όλα τα υπόλοιπα. Αλλά αυτή την πρώτη στιγμή που κατάλαβα το ενδιαφέρον της Λίβερπουλ ήταν ήδη αρκετά ξεχωριστή. Και από εκείνη τη στιγμή  τα πράγματα γίνονταν όλο και καλύτερα».

ΠΗΓΗ: sdna.gr