Ποδηλατάδα και Πεζοπορία έως τις καρυδιές της Βαμβακούς!

Οκτώβριος. Ο μήνας του καρυδιού για το χωριό της Βαμβακούς.

Τι θα λέγατε, λοιπόν, για μοναδικές δραστηριότητες με προορισμό το βουνό και τη φύση;

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις δραστηριότητες τα Σαββατόκυριακα στη Βαμβακού!
Την Κυριακή 11/10, ανταμώσαμε στην πλατεία της Βαμβακούς, άλλοι πήραν ένα ηλεκτρικό ποδήλατο με υποβοήθηση HAIBIKE, άλλοι επιβιβάστηκαν στο van της Vamvakou Revival, οι πιο τολμηροί, παρέα με τον Παναγιώτη Καρούνο, έφεραν τα δικά τους ποδήλατα και όλοι μαζί κατευθυνθήκαμε προς τις καρυδιές λίγο έξω από το χωριό για μια βιωματική ποδηλατάδα!
Περιηγηθήκαμε στο δάσος, παρακολουθήσαμε τη διαδικασία συγκομιδής και συμμετείχαμε ενεργά με την καθοδήγηση του Παναγιώτη Σουλιμιώτη.
Η συγκομιδή καρυδιών συνεχίζεται κι εμείς δεν χάνουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε τη φύση και το φθινοπωρινό τοπίο.
Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τις 17/10 για μια μοναδική πεζοπορία ως τις καρυδιές! Μαζί θα είναι ο Δρ. Μπασουράκος Παναγιώτης, Διαιτολόγος-Διατροφολόγος, Phd, MSc, BSc, Registered Nutritionist (Sports/Exercise), ο οποίος θα μας μυήσει σε όλα τα διατροφικά μυστικά του καρυδιού.

Οι δραστηριότητες εντάσσονται στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας Αναβίωσης της Βαμβακούς και υλοποιούνται από τη Vamvakou Revival με την υποστήριξη του

Stavros Niarchos Foundation
Τα μονοπάτια της Βαμβακούς υλοποιήθηκαν στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας Αναβίωσης της Βαμβακούς με αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).