Απόλλων Ξηροκαμπίου: Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο. Περαστικά στον Γιάννη Βλαχογιάννη.

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο, πρόκριση και τραυματισμός στον Απόλλων Ξηροκαμπίου.
Η ανακοίνωση του Απόλλων Ξηροκαμπίου:
Πλούσια τόσο σε διοικητικά θέματα όσο και σε αγωνιστικά, ήταν η Κυριακή που μας πέρασε για τον σύλλογό μας.
Συγκεκριμένα το πρωί της Κυριακής πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές για το Δ.Σ. του Απόλλωνα Ξηροκαμπίου.
Πλέον το νέο Δ.Σ. αποτελείται από τους :
1. Πρόεδρος: Χατζηγεωργίου Γεώργιος
2. Αντιπρόεδρος: Ζαγουριανού Αικατερίνη
3.Γραμματέας: Κούρλα Χρύσα
4.Ταμίας: Βλάχος Ηλίας
5. Έφορος Επιτροπής: Στούμπος Δημήτριος
Και τα μέλη
6. Πολυμενάκος Στέλιος
7. Τσοχαντάρη Άννα
8. Δημακάκος Γεώργιος
9. Μανιάτης Ηλίας
Μετά το πέρας της ψηφοφορίας ακολούθησε ο δεύτερος νοκ άουτ αγώνας του κυπέλλου Λακωνίας για την ομάδα μας με αντίπαλο τον. Α.Ο Χρυσάφων, στο Ξηροκάμπι.
Η ομάδα μας πέρασε στον επόμενο γύρο ύστερα από τη νίκη που πήρε με 4-0 σκορ.
Τα γκολ για την ομάδα μας πέτυχαν οι : Κωστάκος με πέναλτι, Αϊβαλιώτης, Αμπαζάη και Πετρόπουλος.
Όμως τη χαρά της νίκης επισκίασε ο τραυματισμός του τερματοφύλακα της ομάδα μας Ιωάννη Βλαχογιάννη, ο οποίος αποχώρισε από τον αγώνα με κάταγμα, καθώς αντίπαλος ποδοσφαιριστής πάτησε άθελα του, το χέρι του τερματοφύλακα. Τη θέση του πήρε ο αμυντικός της ομάδας μας Μπασουράκος Π. ο οποίος ήταν αποτελεσματικός όποτε χρειάστηκε να επέμβει, κρατώντας το μηδέν στην άμυνα της ομάδας μας.
Ευχόμαστε στον Γιάννη καλή και ταχεία ανάρρωση. Για τον παραπάνω αγώνα αξίζει να σημειωθεί ότι αγωνίστηκαν και οι τέσσερεις δεκατετράχρονοι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας Αμπαζάη Φώτης, Δημακάκος Βασίλης, Μανιάτης Στράτης και Ναστάκος Πέτρος.
Πλέον η ομάδα μας και ετοιμάζεται για τον επόμενο αγώνα της το Σάββατο 17/10 και ώρα 4:00 μ.μ. στο Ξηροκάμπι, με αντίπαλο τον Αμυκλιακό για τη 1η αγωνιστική του Α ομίλου του πρωταθλήματος Λακωνίας.
Ελπίζουμε στην ανταπόκριση των φίλων της ομάδας μας, στο κάλεσμα που κάνουμε, όπως έγινε στους αγώνες κυπέλου και τους ευχαριστούμε γι αυτό, τηρώντας τα απαραίτητα μέτρα υγειονομικού χαρακτήρα όπως προβλέπεται από το νόμο σχετικά με το θέμα του κορωνοϊού.
Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Ο.Ν.Α. Σπάρτης και τον πρόεδρό του Η. Αναστασάκο για την απολύμανση του γηπέδου του Ξηροκαμπίου όπως απαιτεί το υγειονομικό πρωτόκολλο η οποία πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί