Ο Άρης Σκάλας πήρε μια πολύ μεγάλη νίκη στην Επίδαυρο, με 15μελής αποστολή και μόλις 1 προπόνηση!

Οι πρώτοι βαθμοί για τον Άρη Σκάλας ήρθαν την δεύτερη αγωνιστική στην Επίδαυρο. Μια πολύ μεγάλη νίκη που ήρθε παρά τα προβλήματα του κορωνοϊού με τους δυο ποδοσφαιριστές και την μόλις μια προπόνηση που έκανε η ομάδα όλη την εβδομάδα!

Την Κυριακή 18 Οκτωβρίου ο Άρης Σκάλας πήρε μια σημαντική νίκη στην Επίδαυρο επί του τοπικού Φοίνικα Νέας Επιδαύρου με σκορ 1-0.

Χρυσός σκόρερ για τον Άρη ο 18χρονος Κώστας Ζορμπάς με ανάποδη κεφαλιά στο 39ο λεπτό της αναμέτρησης.

Οι Κώστας Οικονόμου και Νείλος Καρράς ξεκίνησαν μια ενδεκάδα με 7 Λάκωνες, ένα στοιχεία πολύ σημαντικό για το Λακωνικό ποδόσφαιρο.

Οι ποδοσφαιριστές της Σκάλας με ψυχή και δύναμη κατάφεραν να ξεπεράσουν τα προβλήματα και να πάρουν ένα πολύ σημαντικό τρίποντο το οποίο τους ανεβάζει όχι μόνο βαθμολογικά αλλά και ψυχολογικά!

Υπήρχαν 4 βασικές απουσίες λόγω κορωνοϊού – ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ – και τραυματισμών, κάτι το οποίο είχε ως αποτέλεσμα η αποστολή της ομάδας να απαρτίζεται από μόλις 15 ποδοσφαιριστές!

Και τα προβλήματα μεγάλωσαν πριν το 20λεπτό της αναμέτρησης με την αναγκαστική αλλαγή του Χρήστου λόγω τραυματισμού, τον αντικατέστησε ο Λεοντακιανάκης.

Η ομάδα της Σκάλας προπονήθηκε την εβδομάδα πριν τον αγώνα στην Επίδαυρο, μόνο μία φορά, μια ημέρα πριν τον αγώνα το Σάββατο λόγω του κορωνοϊού.

Την επόμενη 3η αγωνιστική – Κυριακή 25 Οκτωβρίου –  η ομάδα της Σκάλας ταξιδεύει στο Ναύπλιο για να αντιμετωπίσει τον Πανναυπλιακό.

Φοίνικας Νέας Επιδαύρου 0 – 1 τελικό Άρης Σκάλας (0 – 1 ημίχ)

Γκολ: Ζορμπάς με κεφαλιά προς τα πίσω το 0 – 1 στο 39.

Άρης Σκάλας (Οικονόμου): Τοπουζλής, Λάτσης, Μπριλάκης, Χρήστου (20′ Λεοντακιανάκης), Σταμογιάννος, Λεϊμονίτης, Ζορμπάς, Σαραντόπουλος (85′ Σακελλαρίου), Παπαδόπουλος (70′ Παπαγεωργίου), Σταυρόπουλος, Γουόρντεν.