Ο Μπλάνκο σταμάτησε το πούλμαν του Παναρκαδικού για να υπογράψει φανέλα της ΑΕΚ στο Γύθειο!

Την είδε κρεμασμένη έξω από σπίτι στο Γύθειο Λακωνίας, όπου την είχε βάλει επίτηδες φίλος της Ένωσης καθώς από αυτόν τον δρόμο θα περνούσε η αποστολή του Παναρκαδικού

Είναι κάποιες κινήσεις απλές σε αυτή τη ζωή, που όμως δείχνουν τόσα πολλά. Όπως αυτή, που έκανε χθες το απόγευμα ο Ίσμαελ Μπλάνκο. Ο αγαπημένος μας Ζορό.

Ο οποίος βρίσκεται στην Ελλάδα και ανήκει στο δυναμικό του Παναρκαδικού.

Ας πάρουμε την ιστορία από την αρχή όμως και να την εξιστορήσουμε όπως μας την μετέφερε ο φίλος της ιστοσελίδας μας Κώστας.

Που εδώ και 12 χρόνια, από την κατάκτηση του τίτλου εντός γηπέδου το 2008, έχει κρεμασμένη την πρωταθληματική αυτή φανέλα του Ίσμαελ στον τοίχο του δωματίου του.

Το πρωί λοιπόν, φεύγοντας για τη δουλειά του, έβγαλε την φανέλα από τη θέση της και την κρέμασε έξω από το σπίτι του στο Γύθειο Λακωνίας γνωρίζοντας πως από αυτόν τον δρόμο μπροστά θα περνούσε το πούλμαν της αποστολής του Παναρκαδικού που πήγαινε να αντιμετωπίσει τον τοπικό Πανγυθεατικό. Ο φίλος Κώστας, που δεν μπορούσε να πάει στο γήπεδο γιατί δούλευε μέχρι αργά, μόλις γύρισε σπίτι του το βράδυ αντίκρισε αυτό που φαντάζεστε!

Όπως του μετέφεραν, ο Ίσμαελ Μπλάνκο περνώντας μετά το τέλος του αγώνα από εκείνον τον δρόμο ξανά, σταμάτησε το πούλμαν της αποστολής, κατέβηκε πήρε την φανέλα στα χέρια του και αφού την υπέγραψε την ξαναέβαλε στον τοίχο.

Η φανέλα πλέον, θα επιστρέψει στο δωμάτιο του φίλου υπογεγραμμένη. Και όπως λέει και ο ίδιος για τον Ίσμαελ, 

«δεν μπορώ να πιστέψω το μεγαλείο αυτού του ανθρώπου τον ευχαριστώ»!

ΠΗΓΗ: aek365.org