Ο Πανγυθεατικός παίζει μπάλα στη Σουπερλίγκα της ενημέρωσης!

Ο Πανγυθεατικός έχει προχωρήσει πολύ στο επικοινωνιακό κομμάτι. Η επικοινωνιακή οργάνωση των μπλε του Γυθείου, είναι επιπέδου Σουπερλίγκας.

Μετά το livestreaming των αγώνων και άλλων δράσεων – ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ – επόμενη κίνηση του συλλόγου ήταν η δημιουργία site, του pangytheatikos.gr.

Ευτυχώς όλες σχεδόν οι ομάδες της Λακωνίας, ακολουθούν το δρόμο του Πανγυθεατικού, σέβονται τους Λάκωνες φιλάθλους και φίλους του ποδοσφαίρου, ενημερώνοντάς τους μέσω των ΜΜΕ της Λακωνίας, των επίσημων σελίδων τους στο facebook και των site τους.

Υπάρχουν βέβαια και εξαιρέσεις που επιβεβαιώνουν τον κανόνα. Δυστυχώς εν έτος 2020, υπάρχουν και σημαντικές ειδήσεις που αποκρύπτονται από τους Λάκωνες φίλους του ποδοσφαίρου χωρίς να ενημερώνονται τα ΜΜΕ της Λακωνίας. Το γιατί συμβαίνει αυτό και σε τι στοχεύει, πραγματικά σηκώνει πολύ μεγάλη συζήτηση …

Η ανάρτηση του Πανγυθεατικού:

Ο Πανγυθεατικός ΓΣ ευχαριστεί από καρδιάς τον φίλο μας και εξαιρετικό επαγγελματία, Ιντζεγιάννη Σπύρο και την εταιρεία του https://digitalsouth.gr/ για τη δημιουργία της νέας εντυπωσιακής ιστοσελίδας του Συλλόγου μας!( www.pangytheatikos.gr )💙 Αποκτήσαμε πλέον ακόμα ένα σύγχρονο μέσο για να προβάλλουμε όλες τις δράσεις και τις δραστηριότητες των αθλητών και των τμημάτων μας!
Η εξέλιξη και ο εκσυγχρονισμός συνεχίζεται με νέες εντυπωσιακές ιδέες και εφαρμογές!