ΠΑΟ Ρουφ: Ανακοίνωσε Μπιταξή και Κηπουρό

Σε μια σπουδαία μεταγραφική επιτυχία προχώρησε ο ΠΑΟ Ρουφ που ενισχύεται συνεχώς ούτως ώστε να δημιουργήσει μια αξιόλογη ομάδα.

Συγκεκριμένα, η ομάδα του κέντρου ήρθε σε συμφωνία με έναν ικανότατο μέσο που αναμένεται να δώσει τη δική του αίγλη στους “κόκκινους”.

Ο ικανότατος μέσος τα βρήκε σε όλα με την Αούστρια μετά από κρούση που δέχτηκε και έβαλε την υπογραφή του στο νέο του συμφωνητικό.

Προηγούμενος σταθμός της καριέρας του ήταν ο Φωστήρας ενώ μεταξύ άλλων έχει περάσει από Σπάρτη, Χαϊδάρι, Κορωπί, Αίαντα Σαλαμίνας, Πανηλειακό, Πεύκη, Σπάρτη, Ιωνικό, Τριγλία Ραφήνας, Ηλυσιακό, ΑΕ Πελλάνας και ΟΦ Ιεράπετρας.

Η κίνηση αυτή δείχνει τις προθέσεις που έχει η διοίκηση της ομάδας.

Το δελτίο τύπου

Η Διοίκηση του ΠΑΟ ΡΟΥΦ ήρθε σε συμφωνία με τον έμπειρο αμυντικό Βαγγέλη Μπιταξή, ο οποίος έρχεται να ενισχύσει το ρόστερ της ομάδας μας και να δώσει το 100% των δυνατοτήτων του. Ο Βαγγέλης έχει πρωταγωνιστήσει στα Αθηναϊκά γήπεδα, έχοντες και πολλές συμμετοχές στην κατηγορία της Γ΄ Εθνικής, με τελευταίο του “σταθμό” τον Φωστήρα.

Καλως ήρθες Βαγγέλη

Κώστας Κηπουρός

Ο ΠΑΟ Ρουφ κινείται μεθοδικά και φέτος προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος στο τέλος της σεζόν και πάνω σε αυτό το πλαίσιο οι άνθρωποι της ομάδας εκτελούν τον μεταγραφικό σχεδιασμό.

Έτσι μετά από ενέργειες των ανθρώπων της ομάδας υπό τις οδηγίες του Γιάννη Σιλεβίστα θα προπονείται από εδώ και στο εξής ο Κώστας Κηπουρός.

Ο ικανότατος μέσος μετά τη θητεία που είχε στον Ολυμπιακό τα βρήκε σε όλα και έβαλε την υπογραφή του στο νέο του συμφωνητικό.

Το δελτίο τύπου

Η Διοίκηση του ΠΑΟ ΡΟΥΦ προχώρησε σε μία ακόμη προσθήκη στο ρόστερ της με την απόκτηση του ταλαντούχου μέσου Κωνσταντίνου Κηπουρού, ο οποίος έχει αγωνιστεί επι σειρά ετών με την φανέλα του Ολυμπιακού.

Καλως ήρθες Κωνσταντίνε!

ΠΗΓH: soccerlive.gr