Ο Πανγυθεατικός δεν μπόρεσε να συνεχίσει το νικηφόρο σερί του (βίντεο)

Ο Πανγυθεατικός δεν μπόρεσε να συνεχίσει το νικηφόρο ξεκίνημα στον 7ο όμιλο της 3ης αγωνιστικής.

Την Κυριακή 25 Οκτωβρίου ο Πανγυθεατικός υποδέχθηκε στο Δημοτικό Στάδιο Γυθείου τον Ερμή Μελιγούς.

Οι δυο ομάδες προερχόντουσαν από μεγάλες νίκες, ο Πανγυθεατικός με 1-0 επί του Παναρκαδικού και ο Ερμής 2-1 απέναντι στον ΠΑΟ Ρουφ.

Νικήτρια της αναμέτρησης ήταν η ομάδα της Αρκαδίας η οποία στάθηκε πιο τυχερή και χάρη στο γκολ του Σπύρου Ράλλιου πήρε τους τρεις πόντους της αναμέτρησης.

Οι μπλε του Γυθείου είχαν καλές ευκαιρίες με τον Σαμπατάκο αλλά δεν κατάφεραν να πετύχουν κάποιο τέρμα. Έδειξαν σε άλλο ένα αγώνα πολύ καλά στοιχεία και δεν άξιζαν να ηττηθούν.

Με την πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα ο Πανγυθεατικός παραμένει με 6 βαθμούς στη 2η θέση της βαθμολογίας ισόβαθμους με Άρη Σκάλας, Άγιο Ιερόθεο, Ερμή Μελιγούς.

Την επόμενη αγωνιστική ο Πανγυθεατικός ταξιδεύει στη Κηφισιά για να αντιμετωπίσει την πρωτοπόρο της βαθμολογίας ενώ ο Ερμής Μελιγούς αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Κορωνίδα Κοιλάδας.

Πανγυθεατικός 0 – 1 τελικό Ερμής Μελιγούς (0 – 0 ημίχ)

Γκολ: Ράλλιος Σπύρος το 0 – 1 στο 64′,

Πανγυθεατικός: Μύρτα (Ζιάρας), Μπουρελάκος, Ρασσιας, Γιατα, Μπάλας, Αναστασάκος, Παναγόπουλος (Γιαννόπουλος), Σαμπατάκος, Καρμοίρης (Ευστρατιάδης), Ζαραφέτας (Βασιλούνης), Πανταζής (Μπουτσικάρης)

Ερμής Μελιγούς: Γιαννούσης Κώστας, Πολυμενάκος, Βέργος, Ραλίκης, Μπίσιας, Γιαννούσης Σοφοκλής, Καδάς, Ράλλιος, Κολλιόπουλος, Κοδέλας, Κατσίρης (Δημάκος).

Δείτε ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ ολόκληρο τον αγώνα όπως μεταδόθηκε από το επίσημο κανάλι της ομάδας