Γιώργος Νικόλαρος: Aπoχωρώ από τον Παναρκαδικό

Αποχωρεί ο Γιώργος Νικόλαρος από τον Παναρκαδικό, δείτε την δήλωση του.

O Γιώργος Νικόλαρος ανέφερε στο isports.gr:

Αποχωρώ από την ομάδα του Παναρκαδικου, γιατί πολλά πράγματα που γίνονται είναι άκρως ερασιτεχνικά για μένα. Έχω ζήσει το ποδόσφαιρο σε έναν νόμο (Τρικάλων) όπου το επίπεδο είναι εντελώς διαφορετικό. Εκεί προέχει η ομάδα και το καλό αυτής και όχι ισορροπίες για να μην πικραθούν κάποιοι παράγοντες.

0Επίσης δεν γίνονται πράγματα που έπρεπε να γίνονται.

Εύχομαι οι άνθρωποι που διοικούν μια τόσο ένδοξη ομάδα, να βάλουν στην άκρη προσωπικές επιθυμίες, να προτάξουν το καλό της ομάδας και εύχομαι πραγματικά ο Παναρκαδικος να βρει τον δρόμο του αν και δεν το βλέπω γιατί φεύγουν και άλλοι παίκτες.

Και το πιο σημαντικό δεν υπάρχει Μπλάνκο, είναι μόνο στην προπόνηση.

Το προφίλ του Γιώργου Νικόλαρου

Μετά από απουσία 4 χρόνων από την Σπάρτη, λόγω σπουδών στα ΤΕΦΑΑ, ο Γιώργος Νικολαρος επιστρέφει στα πάτρια εδάφη, εκεί που ξεκίνησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα. Συγκεκριμένα ξεκίνησε στην ακαδημία της Σπάρτης κ στην συνέχεια έπαιξε στην Άμιλλα Αγ Ιωάννη.

Η ποδοσφαιρική του πορεία συνεχίστηκε και σαν φοιτητής στο νομό Τρικάλων όπου αγωνίστηκε στην ομάδα Μετεώρων αλλά και στην ομάδα του Διγενή Νεοχωρίου. Με την τελευταία κατέκτησε τόσο πρωτάθλημα όσο κ κύπελλο παίζοντας στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής στην θέση του στόπερ με μεγάλη επιτυχία.

Ένα παιδί που “διαθέτει και τά δύο πόδια” έχει ύψος 1,95 αλλά ταυτόχρονα διαθέτει ταχύτητα και δύναμη.