ΠΑΟ Ρουφ: Ανέλαβε ο Αρναούτης. Δήλωση

Ο Δημήτρης Αρναούτης αποτελεί το νέο προπονητή του ΠΑΟ Ρουφ.

Ανακοινώθηκε ο Αρναούτης από το Ρουφ

Η Διοίκηση του ΠΑΟ ΡΟΥΦ, αφού συμφώνησε σε όλα, έδωσε το “τιμόνι” της ομάδας στον έμπειρο και επιτυχημένο προπονητή Δημήτρη Αρναούτη!

Ο coach Δημήτρης Αρναούτης έχει πολλές “παρουσίες” στις επαγγελματικές κατηγορίες και το όνομα του είναι συνδεδεμένο με τις επιτυχίες των ομάδων αυτών.

Επιγραμματικά να αναφέρουμε ότι έχει καθίσει στον πάγκο του Αχαρναικού, Εθνικού, Βύζαντα Μεγάρων, Ιωνικού καθώς και στον ΠΑΟ ΡΟΥΦ.   Καλή αρχή coach!

Αρναούτης στο soccerlive: Συναισθηματικά «δεμένος» με τον ΠΑΟ Ρουφ

Η εποχή Δημήτρη Αρναούτη στον ΠΑΟ Ρουφ από την Πέμπτη 29 Οκτωβρίου αποτελεί γεγονός με τον έμπειρο αι επιτυχημένο προπονητή να σηκώνει μανίκια.

Ο ικανότατος κόουτς επιστρέφει στην Αούστρα και το soccerlive.gr επικοινώνησε μαζί του προκειμένου να παραχώρησε τις πρώτες του σκέψεις για την επιστροφή του.

Ο ίδιος ανέφερε τους λόγους που επέστρεψε στο Ρουφ κάνοντας ιδιαίτερη μνεία για την οικογένεια Κουνάδη λέγοντας

“Με συνδέει προσωπική φιλία με την οικογένεια Κουνάδη και είχαμε άριστη συνεργασία στα 4 χρόνια που ήμουν ξανά στην ομάδα. Πέρα από το Θοδωρή Κουνάδη που πάντα είχε όραμα για την ομάδα του Ρουφ, έχει βρει άξιους συμπαραστάτες στα πρόσωπα των κυρίων Κρητικού και Λαγκαδινού αλλά και του υπόλοιπου Δ.Σ.. 

Πέραν όλων των παραπάνω, είμαι και συναισθηματικά δεμένος με το φίλαθλο κοσμο της ομάδας και όλοι οι λόγοι συνετέλεσαν στην επιστροφή μου”.

Για το ματς με τον Φοίνικα Επιδαύρου, ο κ. Αρναούτης δήλωσε:

“Όσον αφορά τον αγώνα της Κυριακής, η ομάδα προέρχεται από τρια ανεπιτυχή αποτελέσματα και στόχος αποτελεί να αντιστρέψουμε την κατάσταση και αρχής γινομένης από το ματς με τον Φοίνικα Επιδαύρου θα προσπαθήσουμε να το αντιστρέψουμε”. 

ΠΗΓΗ: soccerlive.gr