Άρης Σκάλας: Μέλος της αποστολής της Ερμιονίδας είχε προκλητικότατη συμπεριφορά απέναντι στο κόσμο της Σκάλας.

Άμεση ήταν η αντίδραση του Άρη Σκάλας στην ανακοίνωση που εξέδωσε η Ένωση Ερμιονιδας 
Προς απάντηση στην ανακοίνωση σας – ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ – και για να μην δημιουργούνται εσφαλμένες εντυπώσεις οφείλουμε να διευκρινίσουμε τα εξής.
Ως Άρης Σκάλας έχουμε αδιαπραγμάτευτη αρχή την θερμή φιλοξενία όλων των αποστολών των φιλοξενούμενων ομάδων.
Ίδια στάση κρατήσαμε και απέναντι στην ΑΕ Ερμιονίδας.
Το περιστατικό που συνέβη στην ανάπαυλα του ημιχρόνου δεν οφείλεται σε λάθος ανάγνωση όπως ψευδώς ισχυρίζεστε αλλά στο λάθος των δικών σας …έμπειρων παραγόντων να δηλώσουν άλλη ενδεκάδα στους διαιτητές και άλλη στο επίσημο φύλλο αγώνα.
Όταν υπάρχει το προηγούμενο της 1ης αγωνιστικής όπου ως Άρης Σκάλας ηττηθήκαμε δεχόμενοι 2 τέρματα από αθλητή που δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής λόγω προηγούμενης τιμωρίας ήταν απολύτως λογικό να θέλουμε να διαλευκανθεί το θέμα.
Από εκεί και πέρα υποδείξεις συμπεριφοράς δεν δεχόμαστε από μια ομάδα της οποίας μέλος της αποστολής στα αποδυτήρια ειρωνευόταν την ομάδα μας …προφητεύοντας ότι «θα διαλύσουμε» (μέσα έπεσες μεγάλε, σε δικαίωσε το β ημίχρονο) και έχοντας προκλητικότατη συμπεριφορά απέναντι στους παράγοντες και τον κόσμο μας.
Σας ευχόμαστε καλή συνέχεια και λίγη περισσότερη αυτοσυγκράτηση!
Υγ: Αν θέλετε να ειρωνευτείτε φροντίστε τουλάχιστον να μην μας βγαίνουν τα μάτια με τις ανακοινώσεις σας, όπως συνέβη με την «άψογη φιλοξενία», το «διέπη», το «αρκεστητε» και τα υπόλοιπα τραγελαφικά. Υπάρχει και το Τ9…