Ένωση Ερμιονίδας: Συστάσεις στον Άρη Σκάλας και καλή πορεία.

Η καυστική ανακοίνωση της Ένωσης Ερμιονίδας μετά τον αγώνα της 4ης αγωνιστικής στο Δημοτικό Στάδιο Σκάλας.

Υπενθυμίζουμε ότι η ομάδα της Ερμιονίδας προηγήθηκε 2-0 και ισοφαρίστηκε 2-2 σε έναν αγώνα που ήταν πολύ τυχερή και έπρεπε να χάσει αφού ήταν εμφανής η ανωτερότητα του Άρη Σκάλας στον αγωνιστικό χώρο.

Η ανακοίνωση της Ένωσης Ερμιονίδας:

Η φιλοξενία του Αρη Σκάλας…

Σκηνές απέιρου κάλους διαδραματίστηκαν στη λήξη του πρώτου 45λέπτου, καθώς οι έμπειροι παράγοντες του Άρη Σκάλας διαβάζοντας ανάποδα τις αναρτημένες ενδεκάδες στην πόρτα του διαιτητή απειλούσαν να κλειδώσουν τα αποδυτήρια μας. Δεν επέτρεπαν την είσοδο σε αυτά σπρώχνοντας του παράγοντες και τους ποδοσφαιριστές μας, ασκώντας φραστική βία γιατί ήθελαν, άκουσον άκουσον, να κάνουν ένσταση. Καλό ήταν, είχε την πλάκα του.

Εν ολίγοις, τα παραπάνω τραγελαφικά πήραν σάρκα και οστά στην ανάπαυλα. Κύριοι το ποδόσφαιρο είναι πολύ μικρός κύκλος και σας συνιστούμε να είστε πολύ προσεκτικοί, να έχετε αυτοσυγκράτηση, να ωριμάστε σαν ομάδα και να φιλοξενείτε τις αντίπαλες αποστολές.

Τέλος σας ευχόμαστε ειλικρινά καλή πορεία και εμείς με τη σειρά μας σας δίνουμε την υπόσχεση για μία άφογη φιλοξενία που διέπη τις αρχές, τις αξίες και την κουλτούρα της ομάδας και του τόπου μας. Κύριε πρώτε των πρώτων, κύριε Δήμαρχε. Θα θέλαμε να σας εκφράσουμε να αρκεστήτε στο ρόλο σας και τον θεσμό σας και να προάγετε τον αθλητισμό και τη φιλοξενία όταν μπαίνετε σε ένα ποδοσφαιρικό γήπεδο.

Το Δ.Σ. της Ένωσης Ερμιονίδας