Διαβάστε την νέα επιστολή του ΠΣΑΠ σε Αυγενάκη, Μαυρωτά για την Football League.

Το δίκαιο αίτημα των ομάδων της Football League για να δοθεί το «οκ» από τους λοιμωξιολόγους σχετικά με την επανέναρξη των ομαδικών προπονήσεων δεν συζητήθηκε ούτε την Τρίτη (19/1) και από πλευράς ΠΣΑΠ υπάρχει έντονη δυσαρέσκεια.

Το συνδικαλιστικό όργανο των επαγγελματιών ποδοσφαιριστών έστειλε νέα επιστολή στον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενακη και τον γενικό γραμματέα Αθλητισμού Γιώργο Μαυρωτά, εκφράζοντας τον προβληματισμό του.

Στην επιστολή σημειώνεται μεταξύ άλλων ότι πολλοί ποδοσφαιριστές της κατηγορίας «έρχονται αντιμέτωποι και με το φάντασμα της κατάθλιψης», όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά.

«Ο ΠΣΑΠ με νέα επιστολή προς τον υφυπουργό Αθλητισμού κύριο Λευτέρη Αυγενακη και τον γγα κύριο Γιώργο Μαυρωτά, εκφράζει τον έντονο προβληματισμό του για την νέα αναβολή της συζήτησης από την Επιτροπή των Λοιμωξιολόγων, του αιτήματος της Football League για να επιστρέψουν οι ομάδες στις ομαδικές προπονήσεις που αρχικά μετατέθηκε από την Παρασκευή 15/01 για σήμερα Τρίτη 19/01 και δυστυχώς δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ», αναφέρεται στην ενημέρωση του ΠΣΑΠ.