Ηρακλής: Κατά πάσα πιθανότητα θα ακυρωθεί η προκήρυξη του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής

Συμβούλιο πραγματοποιήθηκε στον Ηρακλή όμως μέσα από την ανακοίνωσή του, γνωστοποίησε και ένα σενάριο που δεν είχε δει ξανά το φως της δημοσιότητας το οποίο αφορά την προκήρυξη του πρωταθλήματος.

Διαβάστε τι αναφέρει: “Η διοίκηση του Ηρακλή βρίσκεται σε αναμονή για την απόφαση της Παρασκευής. Σήμερα στις 27-1-2021 στο συμβούλιο που έγινε συζητήθηκαν θέματα για οικονομικά, χορηγούς, αγωνιστικά, γήπεδο και για το πως θα κινηθεί ο σύλλογος στην συνέχεια της νέας προσπάθεια του Ηρακλή.

Την Παρασκευή 29-1-2021 όπως δείχνουν όλα και με την ενημέρωση που έχουμε ως διοίκηση του Ηρακλή μαζί με την απόφαση της Football League θα ανακοινώσουν και για την Γ εθνική…

Όπως σας ενημερώσαμε και στις προηγούμενες ανακοινώσεις θετικοί φαίνονται να είναι μέχρι τώρα οι αρμόδιοι επιστήμονες για την επανέναρξη πρώτα για προπονήσεις στις αρχές Φεβρουαρίου και έπειτα μέσα σε 15 μέρες εξετάζωντας κατά πόσο θα έχουν μειωθεί τα κρούσματα θα δώσουν το <<ΟΚ>> για την επανέναρξη του πρωταθλήματος, δίνοντας περιθώριο βέβαια στον προπονητή της κάθε ομάδας να προετοιμάσει όσο καλύτερα τους ποδοσφαιριστές του για την δύσκολη επανεκκίνηση του πρωταθλήματος.

Κατά πάσα πιθανότητα όμως θα ακυρωθεί η μέχρι τώρα προκήρυξη του πρωταθλήματος και άμεσα θα βγει νέα προκήρυξη ώστε να βγει σωστά το πρωτάθλημα αλλά όσο το δυνατόν δίκαια για όλες τις ομάδες.”