Σάκκαρη: Έπαιξα άσχημα και εκεί τελειώνουν όλα.

Η Μαρία Σάκκαρη αποκλείστηκε στον πρώτο γύρο του Αυστραλιανού Όπεν από την Κριστίνα Μλαντένοβιτς, έχει θεωρητικά μια “έτοιμη” δικαιολογία αλλά δεν τη χρησιμοποίησε.

Το φετινό Αυστραλιανό Όπεν πρέπει να ξεχάσει τάχιστα η Μαρία Σάκκαρη. Η 25χρονη πρωταθλήτρια πήγε με πολύ υψηλές βλέψεις στο πρώτο Major του 2021 μετά τη φοβερή πορεία της μέχρι τα ημιτελικά του Άμπου Ντάμπι αλλά φεύγει πολύ νωρίς από τη Μελβούρνη. Η Σάκκαρη αποκλείστηκε στον πρώτο γύρο του Αυστραλιανού Όπεν από την Κριστίνα Μλαντένοβιτς.

Και τα πράγματα στράβωσαν από την αρχή καθώς η Μαρία ήταν μέσα στους 72 τενίστες που βίωσαν την πολύ σκληρή καραντίνα δύο εβδομάδων δίχως να μπορέσει να προπονηθεί στο κορτ. Πάντως, δεν ψάχτηκε για δικαιολογίες στη συνέντευξη τύπου που έδωσε μετά το ματς δίνοντας πολύ μεγαλύτερη έμφαση στο γεγονός ότι βρέθηκε σε κακή μέρα.

“Δεν θέλω να κατηγορήσω την καραντίνα για την ήττα. Έπαιξα άσχημα και εκεί τελειώνουν όλα. Φυσικά και δεν ήταν μια εύκολη περίοδος για μένα αλλά δεν θα ψάξω για δικαιολογίες. Απλά, δεν ήμουν ο εαυτός μου και δεν αντεπεξήλθα στην πίεση” ανέφερε η Ελληνίδα σούπερσταρ.

Πηγή: Tennis24