Αστέρας Βλαχιώτη: Έγινε η αρχή για την γιορτή του ποδοσφαίρου!

Η ανακοίνωση του Αστέρα Βλαχιώτη  για την έναρξη της Football League

Το πιο λαοφιλές άθλημα στον κόσμο κατά γενική ομολογία είναι το ποδόσφαιρο. Σήμερα ήρθε επιτέλους μετά από 11 μήνες η ΔΙΚΑΙΩΣΗ για 1000 οικογένειες ποδοσφαιριστών, προπονητικού τιμ, υπαλληλικού προσωπικού της πολύπαθούς Football League.
Η Επιτροπή των λοιμωξιολόγων την οποία ευχαριστούμε έδωσε το πράσινο φως για την έναρξη των ομαδικών προπονήσεων.

Μετά από την συνεχόμενη κατάθεση του αιτήματος για έναρξη, τόσο από τον Υφυπουργό Αθλητισμού Κο Αυγενάκη, όσο και από τον Πρόεδρο της SL2/FL και τον Πρόεδρο του ΠΣΑΠ Κο Μπαντή, τους οποίους και ευχαριστούμε, δόθηκε και πάλι η δυνατότητα να κυλήσει η μπάλα στο χορτάρι ΠΑΝΤΑ όμως με το Υγειονομικό Πρωτόκολλο Υγιεινής και Ασφάλειας που υπογράψαμε και οι 20 ΠΑΕ ομόφωνα από τις 11 Ιανουαρίου.

Ο Πρόεδρος μας Κος Μαρτσούκος Πέτρος ήταν από τους πρώτους αν όχι ο πρώτος που ΠΙΣΤΕΥΕ από την πρώτη στιγμή της αναστολής ότι θα φθάναμε στην σημερινή στιγμή της ΔΙΚΑΙΩΣΗΣ και έναρξης των ομαδικών προπονήσεων δίνοντας μάχη από όλες τις πλευρές για το καλό της Football League και του Ελληνικού Ποδοσφαίρου γενικότερα.

Η σημερινή ημέρα ευχόμαστε να είναι η αρχή για την γιορτή του ποδοσφαίρου και η ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο στο Ελληνικό Ποδόσφαιρο”