Καλό ταξίδι Φίλιππα, μας λείπεις ήδη.

Ένας νέος άνθρωπος και αθλητής μαχητικών τεχνών, ο Φίλιππας Παναγάκος, έφυγε άδικα από κοντά μας χθες Δευτέρα 8 Μαρτίου σε τροχαίο με μοτοσικλέτα.

Τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του και τους οικείους του. Καλό ταξίδι Φίλιππα.

Συγκλονίζουν οι αναρτήσεις που έχουν κατακλύσει από χθες το facebook.

O «ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΚΙΝAΟΥΑ ΚΑΡΑΤΕ, ΖΙΟΥ-ΖΙΤΣΟΥ, ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ – ΝΙΚΟΚΛΗΣ»

Η αθλητική μας οικογένεια ειναι απο σήμερα πολύ πιο φτωχή. Δεν υπαρχουν ουτε αρκετά ουτε τα σωστα λογια για να εκφράσουμε την λύπη μας για την τόσο αξαφνη και άδικη απώλεια ενος τόσο νέου παιδιού, ενος τοσο δικού μας ανθρώπου. Σήμερα χασαμε εναν εξαιρετικό αθλητη, εναν πολύ καλό φιλο και όλος ο κόσμος έχασε εναν υπέροχο ανθρωπο. Τα συλλυπητήρια μας στην οικογένεια. Καλο ταξίδι Φιλιππα, μας λείπεις ηδη.

Η ανάρτηση των δασκάλων, του Δ.Σ οι αθλητές οι γονείς και οι φίλοι των Α.Σ ΠΑΠΑΔΙΆΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΝΕΑΠΟΛΗΣ ΛΑΚΩΝΊΑΣ 

Σήμερα ταξίδεψε για την γειτονιά των αγγέλων ένας εξαίρετος ΆΝΘΡΩΠΟΣ ένα αγαπητό παλικάρι και ενας μεγάλος αθλητής των Μαχητικών αθλημάτων.

Από μικρο παιδί ασχολήθηκε με τις Μαχητικές τέχνες (ju jitsu. Παγκρατίο .Okinawa te. Bjj ) στην σχολή των Παπαδιανικων και γρήγορα έδειξε τον ακέραιο χαρακτήρα αλλά και τα τεχνικά του προσόντα που τον έκαναν γνωστό στο Πανελλήνιο.

Επι πολλά χρόνια μέλος της Εθνικής Ομάδας, μας έκανε υπερήφανους ακούγοντας τον Εθνικό μας ύμνο στο πρώτο σκαλί του βάθρου. Παρά πολλες είναι οι διακρίσεις σε πανελλήνιους και διεθνή αγώνες.

Οι δάσκαλοι σου Η. Μανωλακος κ Γ. Φελουρης το Δ.Σ οι αθλητές οι γονείς και οι φίλοι των Α.Σ ΠΑΠΑΔΙΆΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΝΕΑΠΟΛΗΣ ΛΑΚΩΝΊΑΣ εύχονται συλλυπητήρια στην οικογένεια του και καλό παράδεισο. Κλείνω με κάτι που έλεγες συνεχεια.

“ΔΕΝ ΞΈΡΩ ΠΏΣ ΘΑ ΤΕΛΕΙΏΣΕΙ Η ΙΣΤΟΡΊΑ ΜΟΥ. ΑΛΛΆ ΠΟΥΘΕΝΆ ΔΕΝ ΘΑ ΓΡΆΦΕΙ ΤΑ ΠΑΡΆΤΗΣΕ ”

Σε διαβεβαιώνει ο δάσκαλος σου Φίλιππα ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΡΆΤΗΣΕΣ ΠΟΤΈ.

Καλο παράδεισο να έχεις.

Ελληνική ομοσπονδία JU Jitsu

Με θλίψη πληροφορηθήκαμε σήμερα τον θάνατο από ατύχημα του αθλητή Φίλιππα Παναγάκου, του Αθλητικού Συλλόγου «Νικοκλής», μέλους της Ομοσπονδίας μας.
Ο Φίλιππας βρέθηκε στο αθλητικό μας περιβάλλον από την παιδική του ηλικία και είχε ενεργή αθλητική και αγωνιστική παρουσία όλα αυτά τα χρόνια. Όλοι μιλούν για έναν σπουδαίο άνθρωπο και εξαιρετικό αθλητή.
Το Δ.Σ. της Ε.Φ.Ε.Ο. Ζ-Ζ εκφράζει θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του αδικοχαμένου νεαρού άνδρα, καθώς και στην αθλητική οικογένεια του Φίλιππου,
στους Συλλόγους «Νικοκλής» και Παπαδιανίκων Λακωνίας.
Το Δ.Σ. αποφάσισε να κατατεθεί στεφάνι στη μνήμη του κατά την εξόδιο ακολουθία
Αιωνία του η μνήμη.