Η αγάπη για την Σπάρτη και τις ποδοσφαιρικές ομάδες της.

Ζούμε σε μια πολύ δύσκολη εποχή με την εμφάνιση του κορωνοϊού και των μέτρων που μας αναγκάζουν να περιορίζουμε στο ελάχιστο της εξόδους μας.

Για όσους αγαπούν τον αθλητισμό και ιδιαίτερα το ποδόσφαιρο, αυτή η περίοδο είναι ακόμη πιο δύσκολη αφού δεν μπορούν να παρακολουθήσουν από κοντά ένα ποδοσφαιρικό αγώνα. Αρκούμαστε στο να παρακολουθήσουμε τις τηλεοπτικές μεταδόσεις χωρίς να υπάρχει η δυνατότητα παρουσίας φιλάθλων στα γήπεδα.

Η αγωνιστική δράση σε τοπικό επίπεδο έχει διακοπεί και το πιο πιθανό είναι να αργήσει αρκετά η επανέναρξη της.

Το σημαντικότερο αρνητικό στοιχείο της φετινής ποδοσφαιρικής περιόδου εκτός από τις επιπτώσεις της ύπαρξης του κορωνοϊού στην διακοπή των πρωταθλημάτων ήταν και η απουσία ανδρικής ποδοσφαιρικής ομάδας της Σπάρτης για πρώτη φορά στην ιστορία. Σε αντίθεση με το γυναικείο ποδόσφαιρο όπου οι Καρυάτιδες Σπάρτης βρίσκονται στο υψηλότερο επίπεδο, στην Α’ Εθνική κατηγορία.

Αξιοθαύμαστο είναι το γεγονός και η ανάγκη του κόσμου να δει μια ανδρική ποδοσφαιρική ομάδα που να εκπροσωπεί την Σπάρτη και η αγάπη του για αυτή μεγαλώνει συνεχώς.

Στο αθλητικό site της Λακωνίας, isports.gr, έχουν φτάσει πρόσφατα ερωτήματα φίλων της ομάδας για τις εξελίξεις όσον αφορά τις ποδοσφαιρικές ομάδες της πόλης, Ιταλών που ζουν συγκεκριμένα σε Νάπολι και Τάραντα, από τον Καναδά, τις Ηνωμένες Πολιτείες και την Αυστραλία.

Είναι αξιοσημείωτο ότι παρά τα πολλά και μεγάλα προβλήματα που έχει δημιουργήσει ο κορωνοϊός, η σκέψη πολλών ανθρώπων βρίσκεται στη Σπάρτη και στην ποδοσφαιρική ανδρική ομάδα της.

Ο θαυμασμός για το ιστορικό όνομα της Σπάρτης, και η πρόσφατη παρουσία της ομάδας στις επαγγελματικές κατηγορίες τόνωσε την αγάπη και το ενδιαφέρον όλων των φίλων της.

Το ενδιαφέρον παραγόντων που θέλουν να αναλάβουν τις ποδοσφαιρικές ομάδες της Σπάρτης είναι πάντα ζωντανό και αναπόφευκτα θα οδηγήσει σε θετικές εξελίξεις.

Οφείλουμε στην ιστορία να χτίσουμε μια δυνατή και υγιή ομάδα που θα εκπροσωπεί επάξια το ιστορικό όνομα της πόλης της Σπάρτης.

Σαν αθλητικό site της Λακωνίας είμαστε δίπλα στην οποιαδήποτε προσπάθεια ξεκινήσει στη πόλη της Σπάρτης όπως και σε οποιαδήποτε άλλο μέρος της Λακωνίας.

Οι ακόλουθες φωτογραφίες είναι κάποιες από τις αμέτρητες που έχει στείλει στο isports.gr, φίλος της Σπάρτης που κατάγεται και ζει στη Πάτρα, κρατήστε το ακόλουθο σήμα στο μυαλό σας, είναι πολύ πιθανό να το βλέπετε (ή κάποιο παρόμοιο) συχνότερα στο μέλλον …